ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το ομογενειακό εστιατόριο «Carle Place Diner» στην περιοχή Καρλ Πλέις του Λονγκ Αϊλαντ επέλεξε η ομογενής Εισαγγελέας της Κομητείας Νάσο, κ. Μάντλιν Σίγκα (Madeline Singas) για να συνομιλήσει με τους ψηφοφόρους να τους ενημερώσει για τα επιτεύγματα της πρώτης τετραετίας και για τα προεκλογικά της προγράμματα.

Η επίσκεψη έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης, 30 Οκτωβρίου 2019, και αποτελούσε ευχάριστη έκπληξη τόσο για τον συνιδιοκτήτη Γιώργο Αγγελάκη, όσο και για τους εργαζόμενους και τους πελάτες.

Ο φωτορεπόρτερ της ομογένειας Δημήτρης Πανάγος και η δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας «Greek News» Ρεβέκκα Παπαδοπούλου είχαν την τύχη και το προνόμιο να καλύψουν την επίσκεψη της κ. Μάντλιν Σίγκα και να εντυπωσιαστούν από την οικειότητα και την προσήνεια της ομογενούς εισαγγελέως, που είναι εισαγγελέας καριέρας και η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια ηγείται μιας από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εισαγγελικές αρχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Η ομογενής εισαγγελέας Μάντλιν Σίγκα, ενώ συνομιλεί με τους πελάτες του “Carle Place Diner”. Φωτογραφία: GANP / Δημήτρης Πανάγος.

Η κ. Σίγκα συνομίλησε με τον κ. Αγγελάκη, με τους σερβιτόρους και τους εργαζομένους και τους ενημέρωσε για την έναρξη της πρόωρης ψηφοφορίας (early voting) και τους κάλεσε να ενημερώσουν τους συγγενείς και φίλους την ερχόμενη Τρίτη, 5 Νοεμβρίου να ασκήσουν τα εκλογική τους δικαιώματα.

Ο συνιοδιοκτήτης του εστιατορίου Γιώργος Αγγελάκης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη της κ. Σίγκα και τόνισε ότι ποιεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον ίδιο και τον συνέταιρό του Λάζαρο Χοτζόγλου, όσο και για τους εργαζόμενους και τους πελάτες.

«Η επίσκεψη ενός υποψηφίου βουλευτή, γερουσιαστή, εισαγγελέα, δικαστή και κυβερνήτη σε ένα εστιατόριο ποιεί τιμή για όλους και έρχεται να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα εστιατόριο στην τοπική κοινωνία», επεσήμανε ο κ. Αγγελάκης υπενθυμίζοντας ότι τα εστιατόρια και ειδικά τα ντάινερ αποτελούν βασικούς πυλώνες της βιομηχανίας της εστίασης και γενικότερα της τοπικής οικονομίας.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της ομογενούς εισαγγελέως Μάντλιν Σίγκα στο εστιατόριο “Carle Place Diner”. Φωτογραφία: GANP / Δημήτρης Πανάγος.

«Περιττό να σας πω ότι κάθε εστιατόριο προσφέρει εργασία σε τριάντα έως και πενήντα άτομα, μην υπολογίζοντας εδώ τους διανομείς που ασχολούνται με την τροφοδοσία και άλλα παρεμφερή επαγγέλματα», επεσήμανε ο κ. Αγγελάκης υπενθυμίζοντας ότι οι εστιάτορες είναι σταθεροί δωρητές, χορηγοί και ευεργέτες των κοινοτήτων, των ομογενειακών φορέων, των σχολείων και των ευαγών ιδρυμάτων.

«Και για να αντιληφθείτε αυτή την προσφορά αξίζει τον κόπο να ξεφυλλίσετε ένα λεύκωμα συλλόγου ή κοινοτήτας. Χωρίς την παραμικρή υπερβολή μπορώ να πω ότι οι περισσότερες καταχωρήσεις προέρχονται από τους ομογενείς εστιάτορες», επεσήμανε ο κ. Αγγελάκης.   

Η Μάντλιν Σίγκα, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» στις εκλογές της ερχόμενης Τρίτης, 5 Νοεμβρίου 2019, θα αναμετρηθεί με τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Frank McQuade και η επανεκλογή της θεωρείται βέβαιη, αφ’ ενός μεν διότι υλοποίησε τις προ τεσσάρων ετών προεκλογικές δεσμεύσεις, αφ’ ετέρου δε λόγω του έργου που έχει επιτελέσει στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και στην εξάρθρωση της MS-13.  

Σε πρώτο πλάνο η ομογενής εισαγγελέας Μάντλιν Σίγκα. Φωτογραφία: GANP / Δημήτρης Πανάγος.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.