Η Έλενα Χρήστου παρουσιάζει παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια στο Πολιτιστικό της Αρχιεπισκοπής

Η Έλενα Χρήστου που παρουσίασε τα παραδοσιακά τραγούδια της Κύπρου στο κλαμπ Drom τον Ιούνιο του 2021. Φωτογραφία: ETA PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα γνωστά και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια της Κύπρου, θα παρουσιάσει η Έλενα Χρήστου, με την χαρακτηριστική βελούδινη φωνή της, στην διάρκεια συναυλίας, την Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6 μ.μ.

Η Έλενα Χρήστου είναι η φωνή του συγκροτήματος «Sounds of Cyprus» στο οποίο μετέχουν ο Πίτερ Δούσκαλης, ο Αλεξ Τασόπουλος, ο Ερίκος Βλέσμας και ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος είχε γίνει στο κλαμπ «Drom» της αλφαβητούπολης και τότε (Ιούνιος 2021) οι «Αναμνήσεις» είχαν παρουσιάσει με λεπτομέρεια το πρόγραμμα και τα τραγούδια που ερμήνευσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Ο Νίκος Νικολαΐδης με την Έλενα Κρις, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον ίδιο και την πολυετή προσφορά του. Φωτογραφία: ETA PRESS.

Το συγκρότημα έχει παρουσιαστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές στην Κύπρο, ενώ διατηρεί και το δικό του κανάλι στην πλατφόρμα You Tube. Οι βάσεις για την δημιουργία του γκρουπ είχαν μπει σε μια παρουσίαση του ρεπερτορίου του γκρουπ που έγινε σε εκδήλωση των Νέων Επαγγελματιών που κατάγονται από την Κύπρο, το 2017.

Το Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής βρίσκεται στην διεύθυνση: 27-09 Crescent Street, στην Αστόρια. Για πληροφορίες και εισιτήρια στο τηλέφωνο (347) 234-5609.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.