Η εκλεγμένη Διοίκηση της Ομοσπονδίας ΝΥ δεν συμμετέχει στο Εθνικό Συμβούλιο

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Κωστής Χατζηστεφανίδης, Βασίλειος Ματαράγκας, Παύλος Κοτρότσιος και Παναγιώτης Μπαλτατζής. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρόεδρος του εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ. Γιώργος Γεωργόπουλος πληροφορηθείς για τις δηλώσεις των κ.κ. Δημητρίου Καλαμαρά και Νικολάου Διαμαντίδη στην εκλογική συνέλευση του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του και τις χαρακτήρισε παραπλανητικές.

«Η εκλεγμένη διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης δεν εκλήθη και δεν συμμετείχε στην εκλογική γενική συνέλευση του Εθνικού Συμβουλίου, που συνήλθε το Σάββατο στην Αστόρια. Το Εθνικό Συμβούλιο υπό του κ. Βασιλείου Ματαράγκα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους κ.κ. Δημήτριο Καλαμαρά και Νικόλαο Διαμαντίδη, διότι αμφότεροι προ ενός έτους διέσυραν αμφότερους τους προαναφερόμενους φορείς με την προσφυγή τους στην δικαιοσύνη για το ίδιο θέμα και συγκεκριμένα των αρχαιρεσιών», δήλωσε στις «Αναμνήσεις» ο κ. Γιώργος Γεωργόπουλος.

«Οι περισσότερες υγιείς Ομοσπονδίες έχουν προ καιρού αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το Εθνικό Συμβούλιο και η εκλογική συνέλευση του Σαββάτου απέδειξε ότι το Εθνικό Συμβούλιο έχει απωλέσει την δεδηλωμένη και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να εκπροσωπεί ημιθανείς φορείς, είτε σφραγίδες. Η πολιτική που ακολούθησε και συνεχίζει να ακολουθεί η ηγεσία του Εθνικού Συμβουλίου είναι εσφαλμένη και εάν δεν αλλάξουν ρότα θα καταχωνιάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έναν ιστορικό φορέα», κατέληξε ο κ. Γεωργόπουλος. Διαβάστε επίσης:

https://www.anamniseis.net/anakribis-i-opoiadipote-syshetisi-tis-pammakedonikis-enosis-me-to-ethniko-symvoulio/

https://www.anamniseis.net/epaneklehtike-o-vasilios-mataragkas-stin-proedria-tou-ethnikou-symvouliou/

https://www.anamniseis.net/anotato-dikastirio-epevale-asfalistika-metra-yper-tou-e-a-ethnikou-symbouliou/

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.