Η Ακαδημία Ελληνικής Παιδείας παρουσιάζει στο Σταθάκειο Κέντρο την κωμωδία «Γυναίκες Δολοφόνοι»

Η αφίσα της Κωμωδίας "Γυναίκες Δολοφόνοι.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το εργαστήρι «Λόγος & Πράξη» των ενηλίκων της Ακαδημίας Ελληνικής Παιδείας παρουσιάζει την κωμωδία «Γυναίκες Δολοφόνοι» σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Πετρόπουλου. Η πρεμιέρα του έργου έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής, 4 Ιουνίου 2021 και ώρα 8.00 μ.μ. και θα λάβει χώρα στο Σταθάκειο Πολιτστικό Κέντρο στην Αστόρια στην διεύθυνση 22-51 29 Street, Astoria, NY 11105. Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Ιουνίου αντίστοιχα και ώρα 8.00 μ.μ.

Πρόκειται για την πρώτη παράσταση που διοργανώνει το εν λόγω εργαστήρι μετά από δύο περίπου χρόνια. Οι παραστάσεις των προηγούμενων ετών εντάσσονταν στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Τιμαρέτη». Πέρσι και εφέτος λόγω της πανδημίας το φεστιβάλ ακυρώθηκε και οι πρωτεργάτες αυτού του πρωτοποριακού για τα δεδομένα της ομογένειας φεστιβάλ ευελπιστούν να το αναβιώσουν την άνοιξε του 2022.

Οι παραστάσεις, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου, είναι αφιερμένες στην μνήμη του κ. Θόδωρου από την Πάρο που ήθελε να βλέπει πάντα το χαμόγελο στα χείλη των άλλων.

Η αφίσα της κωμωδίας “Γυναίκες Δολοφόνοι”

Πρωταγωνιστούν οι Αυγή – Μαρία Ατματζίδου η οποία θα υποδυθεί την Τζένη, η Αναστασία Θανασούλα στον ρόλο της Γιαγιάς Παγώνας, η Αλεξάνδρα Σκένδρου στον ρόλο της Μπέτυς, η Μεταξία Λίζα, η οποία θα υποδυθεί την Βιργινία, η Μυρτώ Μότση στον ρόλο της Καίτης, η Νατάσα Πρωτοψάλτη στον ρόλο της Σούζης, η Βίκυ Τσαβαλιά στον ρόλο της Λίτσας και η Σταυρούλα Τσούτσα στον ρόλο της Ευγενίας.

Ο σκηνοθέτης του έργου Θεόδωρος Πετρόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τις ηθοποιούς που θα υποδυθούν τις οκτώ Γυναίκες Δολοφόνους, τους βοηθούς σκηνοθέτες Αριστέα Καπάνταη και Γιώργο – Λέανδρο Κυριαζή, την Ιωάννα Κατσαρού, η οποία ανέλαβε την επιμέλεια του κειμένου και την ιδρύτρια και διευθύντρια της Ακαδημίας Ελληνικής Παιδείας, κ. Δήμητρα Βαρσάμη.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο αριθμός των θεατών θα είναι περιορισμένος. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων καλέστε στο (917) 603-4437.

Η αφίσα της κωμωδίας “Γυναίκες Δολοφόνοι”
Η αφίσα της κωμωδίας “Γυναίκες Δολοφόνοι”
-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.