Αλέξι Λάλας: Ο Ελληνοαμερικανός ροκάς και ποδοσφαιριστής -Η αγάπη για την κιθάρα και τα σόλο άλμπουμ

0
137
Ο Ελληνοαμερικανός ποδοσφιαριστής Παναγιώτης Αλέξανδρος Λάλας.

ΑΘΗΝΑ. (https://sputniknews.gr/) Ο Παναγιώτης Αλέξανδρος Λάλας γίνεται σαν σήμερα 51 ετών και πρόκειται για Ελληνοαμερικανό ποδοσφαιριστή που διακρίθηκε σε Μουντιάλ. Ο Αλέξι (Αλέξης) Λάλας γεννήθηκε στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών από Έλληνα πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα και η μοίρα τον έφερε να γίνει ποδοσφαιριστής.Ο μπαμπάς Δημήτρης ήταν καθηγητής και μετέπειτα έγινε διευθυντής του Εθνικού Παρατηρητηρίου της Ελλάδας, ενώ η μητέρα του είναι ποιήτρια.

Τα γένια και τα μαλλιά

Ο Ελληνοαμερικανός ποδοσφαιριστής έχει σήμερα γενέθλια και έγινε ευρέως γνωστός για τη συμμετοχή του με την Αμερική στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994. Φυσικά, διακρινόταν για τα μακριά γένια και μαλλιά του.

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε μεταγραφή στην Ιταλία και έγινε ο πρώτος Αμερικανός που αγωνίστηκε στη Serie A μετά τον πόλεμο φορώντας τη φανέλα της Πάντοβα.

Αναλυτής και τραγουδιστής

Ο 51χρονος, σήμερα, Λάλας μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, εργάστηκε ως γενικός διευθυντής και εισήχθη στο National Soccer Hall of Fame το 2006. Τώρα, εργάζεται ως αναλυτής στο Fox Sports.

Ο Λάλας έχει ιδιαίτερη σχέση με τη ροκ μουσική και έπαιξε σε ένα συγκρότημα που ονομάζεται “The Gypsies” από τότε που ήταν στο κολέγιο. Μάλιστα, κυκλοφόρησε επίσης επτά σόλο άλμπουμ τα : Far from Close (1996), Ginger (1998), So It Goes (2010), Infinity Spaces (2014), Shots (2016), Sunshine (2018) και Look at You (2019).

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.