Η Αγγελική Φράγκου γιγαντώνει τη Navios Maritime Partners προσθέτοντας 36 πλοία ξηρού φορτίου

1
131
Αγγελική Φράγκου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navios Maritime Partners

Η Navios Maritime Partners L.P. της Αγγελικής Φράγκου συμφώνησε να αποκτήσει στόλο μεταφοράς ξηρού φορτίου 36 πλοίων έναντι 835 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Navios Maritime Partners πραγματοποιεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την ενοποίηση του στόλου του ναυτιλιακού ομίλου αγοράζοντας 36 bulkers του βασικού στόλου της μητρικής εταιρείας, της Navios Maritime Holdings.

Επισημαίνεται ότι και οι δύο εταιρείες που είναι εισηγμένες στη Νέα Υόρκη.

Ο στόλος των πλοίων ξηρού φορτίου 36 πλοίων αποτελείται από 26 ιδιόκτητα πλοία και 10 ναυλωμένα πλοία, συνολικής χωρητικότητας 3,9 εκατομμυρίων dwt και μέσης ηλικίας 9,6 ετών.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Navios Partners θα κατέχει και θα εκμεταλλεύεται έναν στόλο που αποτελείται από 90 πλοία ξηρού φορτίου, 49 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και 49 δεξαμενόπλοια, συμπεριλαμβανομένων 22 νεότευκτων πλοίων που θα παραδοθούν μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2025.

Η πρώτη φάση της συμφωνίας περιλαμβάνει τη μεταφορά 15 πλοίων και θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου 2022, ενώ το δεύτερο κλείσιμο με τα υπόλοιπα 21 πλοία θα ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Πηγή:

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε .
    Ο Πατέρας της ήταν πολύ καλός μου φίλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.