Ελένη Βασιλειάδου – Helen Vassiliadis (1974 – 2018)

  0

  H Ελένη Βασιλειάδου (Helen Vassiliadis) την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 απεβίωσε πρόωρα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της του συγγενείς και τους φίλους.

  Η σορός της το απόγευμα της Κυριακής 14 Οκτωβρίου, από τις 2.00 – 5.00 μ.μ. και 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, ΝΥ 11105.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου (12:00) στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στη διεύθυνση 22-30 33rd Street, Astoria, New York 11105.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «All Saints Cemetery» στη διεύθυνση 866 Middle Neck Road, Great Neck, NY.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Αλέξανδρο Βασιλειάδη, τη μητέρα Σμαράγδα Βασιλειάδη, τα αδέλφια Έφη και Παναγιώτη Αργυρόπουλο, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η είδηση για τον πρόωρο θάνατό της έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους συγγενείς και φίλους. Τα συλλυπητήρια μηνύματα που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τελετών «Αντωνόπουλος» και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι άκρως συγκινητικά και υμνούν το σπάνιο του χαρακτήρα της εκλιπούσας.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.