Ελένη Παπαλέξη – Helen Papalexis

  0

  Η Ελένη Παπαλέξη (Helen Papalexis – nee Scourby), την Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Αυγούστου 2018, από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Barrett Funeral Home», στη διεύθυνση 148 Dean Dr, Tenafly, N.J., 07670.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 7 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη διεύθυνση 353 E Clinton Ave Tenafly, NJ, 07670.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Brookside Cemetery στη 425 Engle St Englewood, NJ, 07631.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Chris και Maureen Papalexis, Vicki και Philip Venturini, Nikki και Mark Rosen, τα εγγόνια Gregory και Korrine Papalexis, Kari Venturini, Holli Venturini Luongo, Sydney και Austin Rosen, τα δισέγγονα Aidan, Julian, Holden και Ashton, την κουνιάδα Heidi Scourby, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα ήταν απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της Gregory C. Papalexis ίδρυσαν την εταιρεία Marathon Enterprises, Inc. Πρόκειται για την εταιρεία που είχε εξαγοράσει την Sabrett που παράγει τα ομώνυμα hot-dogs.

  Ηταν μέλος της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Τέναφλάι και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και συνάμα ευεργέτιδα τους.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο: St John the Theologian Greek Orthodox Cathedral 353 E Clinton Ave Tenafly NJ 07670.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.