Ελένη Κανδηλώρου – Helen Candiloros (1926 – 2018)

  0

  Η Ελένη Κανδηλώρου (Helen Candiloros (nee) Anderson) την Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Κυριακής, 12 Αυγούστου 2018, από τις 2.00 – 4.00 και 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Barrett Funeral Home,  στη διεύθυνση 148 Dean Dr., Tenafly, NJ, 07670.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 13 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη διεύθυνση 353 E Clinton Ave Tenafly, NJ, US, 07670.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο George Washington Memorial Park στο Παράμους της Νέας Ιερσέης.

  Ο θάνατός της καταλυπεί θα παιδιά Jennifer και Ronald Virack, Stella Wangler, Denise Zatta, Constance και Richard Cipolli, τα εγγόνια John, Melissa, Stephanie, Gregory, David, Katie, Christine, Nicholas, Kevin, Christopher και Andrew, τα αδέλφια Katherine και Jack Womack, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Τζον Κανδηλώρο και η οικογένειά της ήταν μέλη του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Τέναφλάι.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο Disabled American Veterans, 8 Veterans Plaza, Bergenfield, NJ 07621

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.