Χαρούλα Βρανά – Haroula Vranas (1949 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Χαρούλα Βρανά (Haroula Vranas) το γένος Κορατζόπουλος, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 απεβίωσε βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της τους συγγενείς και φίλους.

  Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης, 21ης Ιουνίου 2018, από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Smith – Corcoran Funeral Home», 6150 N. Cicero Avenue, Chicago, IL, 60646.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή, 22α Ιουνίου 2018, στις 10.30 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στη διεύθυνση: 7373 Caldwell Avenue in Niles, IL. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Ridgewood Cemetery» στη διεύθυνση, 9900 N Milwaukee Ave, Des Plaines, IL.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Γρηγόρη Βρανά, τα παιδιά Jim και Kathy Vranas, Helen και David Mullins, τα εγγόνια Anastasia, Hope, Gianna, Gregory και Maria, τα αδέλφια Georgia και George Duros, Peter και Maria Koratzopoulos, Xristos και Martha Koratzopoulos, Antonia και Angelos Aliferis, Dina και Peter Sikaras, τους κουνιάδους Leo Vranas, Gus και Dena Vranas, John Vranas, Maria Vranas, Peter και Kathy Vranas, Argirios Frangos, καθώς επίσης τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ, στην Αυστραλία και στην Ελλάδα.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο ομογενειακό γραφείο τελετών John G. Adinamis Funeral Directors, Ltd.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.