Σε κατάσταση σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι του 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, το στενό του περιβάλλον αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε και άλλο τροχαίο, μαζί με τη μητέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, θείος του θύματος, μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι πριν από έναν μήνα περίπου το παιδί είχε και άλλο τροχαίο με τη μητέρα του.

«Πριν κάνα μήνα, η μητέρα του είχε ένα παπάκι. Τον είχε πάει κάπου, σε κάποιο φροντιστήριο, εδώ λίγο πιο πάνω στο Χαλάνδρι, δεν ξέρω πώς έγινε, ποιος έφταιγε, αλλά τράκαραν με ένα αμάξι. Έπεσαν κάτω και η μητέρα του είναι τώρα με πατερίτσες».

Δεν είχε δίπλωμα, δεν φορούσε ζώνη ο 18χρoνος που έχασε τη ζωή του στο Χαλάνδρι
Το όχημα που οδηγούσε ο 18χρονος, το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ήταν στο όνομα της μητέρας του και, όπως έγινε γνωστό από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ίδιος δεν είχε δίπλωμα και δεν φορούσε ζώνη.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν στη σύλληψη του φίλου του 18χρονου, έπειτα από μαρτυρία που είχαν στη διάθεσή τους. Σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτή, δύο αυτοκίνητα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα δίπλα-δίπλα, δίνοντας την εντύπωση ότι έκαναν κόντρες.

Πηγή: iefimerida.grΧαλάνδρι: Ο 18χρονος είχε και άλλο τροχαίο ένα μήνα πριν -Η μητέρα του είναι ακόμη με πατερίτσες – iefimerida.gr

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.