Κωνσταντίνος Μπιρμπίλης – Gus Birbilis (1932 – 2018)

  0
  Κερί.

  O Κωνσταντίνος (Γκας) Μπιρμπίλης (Gus Birbilis) το Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του

  Η αδελφή του Γεωργία Γκίνη, η οποία ήρθε μαζί του στις 4 Αυγούστου 1951 μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι ο αδελφός της πέθανε ανήμερα της 67ης επετείου και ότι αυτό δεν ήταν διόλου τυχαίο. Ηταν όπως επεσήμανε ένα επί πλέον δείγμα της αγάπης του για την Αμερική.

  Η σορός του το πρωί της Πέμπτης, 9 Αυγούστου 2018, από τις 11.00 – 12.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Θωμά στη διεύθυνση 615 Mercer Street, Cherry Hill, NJ 08002. Αμέσως μετά στον ίδιο ναό θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο «Odd Fellows Cemetery» στο Burlington της Νέας Ιερσέης.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα αδέλφια Ηλία και Ελευθερία Μπριμπίλη, Δημοσθένη και Πάτρα Μπιρμπίλη, Γεωργία (Ginger) και Γεώργιο Γκίνη, τη Loraine (νύφη του αδελφού του, αειμνήστου Νικολάου), την επί πολλών ετών σύντροφό του Marie Bartelle, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Βουνό της Τεγέας νομού Αρκαδίας. Οι αείμνηστοι γονείς του Αθανάσιος και Ευσταθία Μπιρμπίλη έφεραν στον κόσμο πέντε παιδιά και συγκεκριμένα τους αειμνήστους Νικόλαο και Κωνσταντίνο, Ηλία, Δημοσθένη (Δήμο) και Γεωργία (Ginger) και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια του πατέρας τους που είχε έρθει στην Αμερική την δεκαετία του 1920 και την περίοδο της μεγάλης δυσπραγίας επέστεψε στην Ελλάδα προκειμένου να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια.

  Τα παιδιά ήρθαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους στην Αμερική. Ο εκλιπών και η Γεωργία ήρθαν την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου 1951.

  Ο αείμνηστος εργάστηκε όλη του τη ζωή σε εστιατόρια συμπεριλαμβανομένου και του Mount Laurel Diner το οποίο ανήκει στον αδελφό του.

  ‘Ηταν εργασιομανής, ενάρετος, γενναιόδωρος, στοργικός αδελφός και θείος. Λάτρευε τα μπέισμπολ και το ποδόσφαιρο και ήταν φανατικός οπαδός των Yankees.

  Η κοινότητα του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης κοινοποίησε τη θλιβερή είδηση στα μέλη και στους φίλους και εξέφρασε τη θλίψη για το θάνατό του.

  Η ευθύνη της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Page Funeral Home στη διεύθυνση 302 E Union St Burlington, NJ 08016.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.