Ελένη Λυριστή – Eleni Lyristis (1924 – 2019)

  0

  Η Ελένη Λυριστή το γένος Τσιραγάκη (Eleni Lyristis) την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 94 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου 2019 από τις 10.00 – 11.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη διεύθυνση 64 Hershey Ave, Lancaster, PA 17603. Αμέσως μετά οι ιερείς π. Έκτορας Φιρογλάνης και π. Αλέξανδρος Βερόνης θα ψάλλουν τη νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο κοιμητήριο «Conestoga Memorial Park».

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της George και Maria Lyristis, Christine Hatzinikolas, Tsambiko και Inna Lyristis, Voula “Patricia” Lyristis, τα δέκα εγγόνια, τα 13 δισέγγονα, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η αείμνηστη γεννήθηκε στη Ρόδο και ήταν κόρη των αειμνήστων Γεωργίου Λυριστή και Παρασκευής το γένος Κοντούρη. Ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο Αναστάσιο (Andy) Λυριστή και το 1967 ήρθαν για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική.​

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην εν λόγω κοινότητα (Annunciation Greek Orthodox Church, 64 Hershey Ave, Lancaster, PA 17603).

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας της έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Charles F. Snyder Funeral Home & Crematory.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.