ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το πρωί της Κυριακής, 24 Νοεμβρίου 2019 στον χώρο στάθμευσης της κοινότητας της Αναστάσεως στο Μπρούκβιλ του Λονγκ Αϊλαντ υπήρχε το αδιαχώρητο. Στην είσοδο της κοινοτικής αίθουσας είχαν σταθμεύσει τα ημιφορτηγά και τα βαν και δεκάδες έφηβοι και τα μέλη της GOYA προσπαθούσαν να φορτώσουν τις γαλοπούλες και τις τσάντες με όλα τα απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι.

Στη σκηνή είχαν τοποθετήσει τις τσάντες και τις γαλοπούλες και όταν έληξε η Θεία Λειτουργία το μεγαλύτερο μέρος των δώρων της κοινότητας για τις άπορες οικογένειες είχε ήδη ξεκινήσει για τον προορισμό του.

Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας «Αγία Αικατερίνη», κ. Σοφία Ζαχαριάδη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο γεύμα, αναφέρθηκε στη διανομή τροφίμων για την Γιορτή των Ευχαριστιών και μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι προσέφεραν 2.000 δολάρια και ότι με τη βοήθεια και άλλων ενοριτών θα προσφερθούν γαλοπούλες και άλλα τρόφιμα σε 280 οικογένειες της περιοχής για να γιορτάσουν αξιοπρεπώς τη γιορτή.    

Σε πρώτο πλάνο η Σάββη Άσπρου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Φιλόπτώχου Αδελφότητας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο του οργανισμού για την παροχή αγάπης και φροντίδας στους έχοντες ανάγκη και τόνισε ότι την περασμένη Τρίτη είχε γίνει επίσκεψη τον Οίκο Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ.

Τόνισε επίσης ότι η προσφορά της Φιλοπτώχου Αδελφότητας είναι αέναη και πολυσχιδής.

Οι Κυρίες της Φιλοπτώχου οι οποίες ηγούνται του φιλανθρωπικού έργου της κοινότητας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Φιλόπτώχου Αδελφότητας.
Οι εθελοντές οι οποίοι ασχολήθηκαν με την διανομή τροφίμων για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Φιλόπτώχου Αδελφότητας.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.