Γελοιογραφία: Ομοσπονδίας το ανάγνωσμα: «Βουνό ή Πεζοδρόμιο»

0
160
Της Ομοσπονδίας το ανάγνωσμα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης διέρχεται μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της νεότερης ιστορίας της, διότι εδώ και έναν μήνα έχει δύο “Διοικητικά Συμβούλια” τα οποία αντί να συγκαλέσουν την Γενική Συνέλευσης ως το Ανώτατο όργανο επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Το πρώτο “συμβούλιο” το απαρτίζει η πλειοψηφία των Πρώην Προέδρων, η οποία άλλαξε τις κλειδαριές του Σταθάκειου και υποχρέωσε την μειοψηφία και την Εφορευτική Επιτροπή να διαξάγουν τις εκλογές της 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο πεζοδρόμιο προκαλώντας την οργή των ψηφοφόρων. Και δεν αρκέστηκε μόνο με αυτό, αλλά κατέθεσε μήνυση κατά της μειοψηφίας και ζητά την ακύρωση του “παράνομου” – κατά τους ίδιους συνεδρίου και την μη αναγνώριση των αποτελεσμάτων των εκλογών του πεζοδρομίου.

Το νέο συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλόγές της 19ης Σεπτεμβρίου 2021 συνεδριάζει στο Μινωϊκό Σπίτι στην Αστόρια και ηγετικά στελέχη του επεσήμαναν ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, θα συγκαλέσουν στον ίδιο χώρο την πρώτη γενική συνέλευση προκειμένου να αν αλάβει τις ευθύνες της και να επιληφθεί του θέματος.

Η τραγικοκωμική κατάσταση ενέπνευσε τον επιχειρηματία – γελοιογράφο Γιώργο Σαράφογλου, ο οποίος διακωμωδεί την κατάσταση με το “της Ομοσπονδίας το ανάγνωσμα”

Η εν λόγω γελοιογραφία δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιστοσελίδα https://iporta.gr/ και την αναδημοσιεύουμε με την συγκατάθεση του κ. Σαράφογλου.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.