Γελοιογραφία: Περί «Ομοσπονδίας»… (μέρος 2)- About the “Federation”… (part 2)

0
Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης συνεχίζεται με αμείωτο πάθος!…και να σκεφτεί κάνεις ότι όλες οι πλευρές θέλουν το καλό της και την ενότητα που βασικά θα έπρεπε να εκπροσωπεί! Θα επανέλθω.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Χθες, λίγο μετά την ανάρτηση του άρθρου των «Αναμνήσεων» με τίτλο «Σε αντεπίθεση ο Απόστολος Τομόπουλος – «παράνομες οι ενέργειες της πλειοψηφίας» ο  εκλεκτός φίλος και αναγνώστης των «Αναμνήσεων» Γιώργος Σαράφογλου μου έστειλε έναν σύνδεσμο (link) από τον ιστότοπο https://iporta.gr/ με τον οποίο συνεργάζεται και στον οποία είχε δημοσιευτεί η δεύτερη γελοιογραφία, η οποία αν μη τι άλλο σατιρίζει την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στους κόλπους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και τις κόντρες μεταξύ της μειοψηφίας και της πλειοψηφίας.

Η γελοιογραφία είναι και στις δύο γλώσσες και συνοδεύεται με μια άκρως ενδιαφέρουσα υποσημείωση την οποία και αναδημοσιεύουμε

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης συνεχίζεται με αμείωτο πάθος!…και να σκεφτεί κάνεις ότι όλες οι πλευρές θέλουν το καλό της και την ενότητα που βασικά θα έπρεπε να εκπροσωπεί!
Θα επανέλθω.

The civil war taking place in the Federation of Hellenic Societies of Greater New York is continuing with undiminished intensity.
Let’s bare in mind that both sides want the good for the Federation and the unity it should represent!
I’ll be back as the sad saga continues.

The civil war taking place in the Federation of Hellenic Societies of Greater New York is continuing with undiminished intensity. Let’s bare in mind that both sides want the good for the Federation and the unity it should represent! I’ll be back as the sad saga continues.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.