Γελοιογραφία: Περί Ομοσπονδίας -«Η Εξέταση»! – “Federation Forensics”!

0

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ύπαρξη δύο ηγεσιών στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης – η μία η οποία απαρτίζεται από την πλειοψηφία της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων και τον απερχόμενο πρόεδρο Κλεάνθη Μεϊμάρογλου και η άλλη η εκλεγμένη από τις εκλογές της 19ης Σεπτεμβρίου 2021 με επικεφαλής τον Τιμολέοντα Κακούρο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του διακεκριμένου γελοιογράφου – σκιτσογράφου και επιχειρηματίας Γιώργου Σαράφογλου ο οποίος αυτή την φορά διακωμωδεί τον οικονομικό έλεγχο που έχει αναλάβει η Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή και ο οποίος τείνει να μετατραπεί σε Υφαντό της Πηνελόπης.

Παραθέτουμε την γελοιογραφία και το σχόλιο του Γιώργου Σαράφογλου με θέμα τον δικανικό έλεγχο που δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιστοσελίδα “https://iporta.gr/”

Σύντομα αρχίζει η εξέταση των οικονομικών – σε βάθος τουλάχιστον 5ετίας – της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης από ορκωτό δικανικό λογιστή και μια επιτροπή που εκλέχτηκε ειδικά για αυτό το σκοπό.

Στο σκίτσο εδώ η Ομοσπονδία είναι πεθαμένη αλλά η ενδελεχής εξέταση ίσως επιφέρει τελικά κάθαρση και ανάσταση!

Soon a careful examination of the past finances of the Federation of Hellenic Societies of Greater New York will commence and it will be conducted by a committee elected specifically for this and will be headed by a forensic CPA!

In the cartoon here the Federation is dead, however this in depth financial examination has the potential to cleanse and resurrect it!

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.