Γαρυφαλλιά (Λίτσα) Λώλη – Garyfalia “Litsa” Lolis (1941 – 2018)

  0

  Η Γαρυφαλλιά (Λίτσα) Λώλη (Garyfalia “Litsa” Lolis) την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 77 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου 2018, από τις 3.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Frank A. Patti and Kenneth Mikatarian Funeral Home» στη διεύθυνση 327 Main Street, Fort Lee, N. J.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 29 Οκτωβρίου 2018, στις 10.30 π.μ. στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη διεύθυνση 353 E. Clinton Avenue, Tenafly, New Jersey.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Madonna Mausoleum στη διεύθυνση 2070 Hoefleys Lane, Fort Lee, New Jersey.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Matthew και Peggy Lolis, Anthony και Gretchen Lolis, τα εγγόνια Christina, Billy και Lucy, τα αδέλφια Steve και Anna Lolis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο St. John the Theologian 353 E. Clinton Avenue, Tenafly, New Jersey.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.