Έρνεστ Γ. Νίκας – Ernest G. Nikas (1932 – 2018)

  0

  Ο Έρνεστ Γ. Νίκας (Ernest G. Nikas) την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Τρίτης, 2 Οκτωβρίου 2018 από τις 5.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Morris Funeral Home», στη διεύθυνση 45 North Main Street, Ipswich, MA.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης, 3 Οκτωβρίου 2018, στις 11.00 π.μ. στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου 8 Lafayette Rd, Ipswich, MA.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Barbara A. (Solomonides) Nikas, τα παιδιά του Brenda Nikas-Hayes και τον σύζυγο John Hayes, Peter E. Nikas και την αρραβωνιαστικιά Anne McLister, Paul A. Nikas και τη σύζυγό του Jessica Gauvin, τα εγγόνια Lt. Matthew E. Nikas, Noelle A. Nikas, Ian J. Hayes, Alexander C. T. Hayes και Sgt. Nicholas DeLoia, τα αδέλφια James Nikas και τη σύζυγο Sirmo, τους κουνιάδους Sophia Nikas, Arthur Solomonides και τη σύζυγό του Catherine (Kitty), τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1932 από τους αειμνήστους Γεώργιο Νίκα και Βασιλική το γένος Καράμπελος που είχαν έρθει στις ΗΠΑ το 1903.

  Ο εκλιπών ήταν παλαίμαχος του Πολέμου στην Κορέα, μέλος της AHEPA, της κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου, καθώς επίσης και πολλών άλλων φορέων.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στα: «Care Dimensions Hospice», στη διεύθυνση 75 Sylvan Street, Suite B-102 Danvers, MA 01923, είτε στην κοινότητα «Τhe Assumption of the Virgin Mary Greek Orthodox Church» στη διεύθυνση, 8 Lafayette Rd., Ipswich, MA 01938

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.