Αναστασία Χριστάκη – Anastasia Christakis (1928 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Αναστασία Χριστάκη το γένος Μπουζάνη (Anastasia Christakis, nee Bouzanis), την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, 2 Οκτωβρίου 2018, από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Smith-Corcoran Funeral Home, 6150 N. Cicero Ave.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης, 3 Οκτωβρίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπου 7373 N. Caldwell, Niles, IL.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Memorial Park» στη διεύθυνση 9900 Gross Point Road, Skokie, IL 60076.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Christine και Dean Andrianakos, Alexandra και Tom Andricopulos, Leo και Maureen Christakis, Gus και Debbie Christakis, John και Donnarose Christakis, τα εγγόνια Peter και Christina, George, Sophia, Kelly, Steven, Kristin, Nick, Magdalyne και Nathaniel, την αδελφή Helen Skombis τις κουνιάδες Kiki Buzanis και Eleni Bouzanis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών John G. Adinamis Funeral Director, Lt

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.