Έρανος Λημνίων της Νέας Υόρκης για μεταμόσχευση ήπατος συμπατριώτισσάς τους

1
Στιγμιότυπο από την κοπή της βασιλόπιτας της ιστορικής Παλλαημνιακής Αδελφότητας "Ηφαιστος" και του Γυναικείου Τμήματος "Μαρούλα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ιστορική Παλλημνιακή Αδελφότητα «Ήφαιστος» και το Γυναικείο Τμήμα «Μαρούλα» καλούν τα μέλη, τους φίλους και κατ’ επέκταση την ομογένεια να προσφέρουν τον οβολό τους για τη σωτηρία της τριαντάχρονης συμπατριώτισσάς τους, Μέρσας Μπέζα, που πρέπει να υποβληθεί το γρηγορότερο δυνατόν σε μεταμόσχευση ήπατος.

Γι αυτό το σκοπό άνοιξαν ειδικό λογαριασμό στην ομογενειακή τράπεζα «Alma Bank» και καλούν τους ομογενείς να καταθέσουν τα χρήματα στον λογαριασμό # 0120026384 αναγράφοντας το όνομα Mersas Beza.

Το πλήρες κείμενο της Παλλημνιακής Αδελφότητας το οποίο φέρει τις υπογραφές του προέδρου Νικολάου Τραγάρα και του γραμματέα Αργυρίου Μακρή έχει ως εξής: Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, Σας γνωστοποιούμε ότι η Μέρσα ( Μυρσίνη) Μπεζά ηλικίας 30 ετών από την Λήμνο, μετά από την πενταετή προσπάθεια της να αντισταθεί σε μια σπάνια υπατική νόσο ( Budd-Chiari Syndrome) και έπειτα από 4 χειρουργικές επεμβάσεις, τώρα χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση ήπατος (συκωτιού).

 Αφού η οικογένεια αδυνατεί να αντιμετωπίσει το απαγορευτικό οικονομικό  κόστος αυτής της επιπλέον χειρουργικής επεμβάσεως, σας ζητάμε να  ενισχύσετε οικονομικά την οικογένεια ώστε να μπορέσει να αντέξει το οικονομικό  κόστος της μεταμόσχευσης ήπατος .

Η υποστήριξη σας θα είναι καθοριστική για την κάλυψη του οικονομικού κόστους της  εγχειρήσεως μεταμοσχεύσεως ήπατος της Μέρσας  Μπεζά.

Η δωρεά σας μπορεί να γίνει στο λογαριασμό 0120026384 που έχει ανοιχθεί για την Μέρσα Μπεζά στην ALMABANK  ή με επιταγή πληρωτέα στο “Hephaestus”, Inc. για την Μέρσα  Mπεζα στο Pan – Lemnian Philanthropic Association “Hephaestus”  στη διεύθυνση 44-15 30 Ave, Astoria, NY, 11103.

Σας  ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας.

-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.