Εποικοδομητικές συναντήσεις της προέδρου της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών στην Αθήνα

0
259
Από αριστερά διακρίνονται οι Αναστασία Ζαννή, Στέλλα Κοκόλη, Γιάννης Χρυσουλάκης και Κώστας Βλάσης. .

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα θέματα που αφορούν την ελληνόγλωσση εκπαίδευση στις ΗΠΑ, την μετεκπαίδευση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στα ελληνικά και στα απογευματινά σχολεία – κοινοτικά και ιδιωτικά- καθώς επίσης και τα θέματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς που έρχονται με απόσπαση στις ΗΠΑ βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών της προέδρου της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών με τους αρμόδιους υφυπουργούς και τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού, κ. Γιάννη Χρυσουλάκη.

Η κ. Κοκόλη μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι κατά την διάρκεια της παρομονής της στην Αθήνα είχε την δυνατότητα να συναντηθεί με την υφυπουργό Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή, τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον απόδημο Ελληνισμό Κώστα Βλάση, τον γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού, κ. Γιάννη Χρυσουλάκη και την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι συνομιλητές της έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα των εκπαιδευτικών με απόσπαση ούτως ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τα εμπόδια τα οποία προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊο

Από αεριστερά διακρίνονται οι Σοφία Ζαχαράκη, Στέλλα Κοκόλη και Γιάννης Χρυσουλάκης.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.