Εορτασμός των ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου

0
213
Από αριστερά οι αρχιδιάκων Παντελεήμων, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, η Νικόλ Πεταλλίδης και ο δημοσιογράφος Φώτης Παπαγερμανός. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.- Τη μνήμη και εορτή του Αγίου Ελπιδοφόρου προστάτη του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, ο οποίος διάγει τα ονομαστήριά του, θα εορτάσει πανηγυρικά η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019.

Ο Σεβασμιώτατος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση τύπου, θα προεξάρχει της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στις 9:00 π.μ. στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος, (319 East 74th Street).

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Αρχιεπίσκοπος θα χειροτονήσει τον Αρχιδιάκονο Παντελεήμονα Παπαδόπουλο εις Πρεσβύτερον. Θα ακολουθήσει εορταστικό γεύμα της Φιλοπτώχου Αδελφότητος στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Το ίδιο απόγευμα 5-7 μ.μ., η Ι. Αρχιεπισκοπή καλεί την Ομογένεια σε ανοιχτή δεξίωση των ονομαστηρίων του Αρχιεπισκόπου μας, στην Έδρα της Ι. Αρχιεπισκοπής στη διεύθυνση (8 East 79th Street, NYC).

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, να χαιρετίσουν και να ευχηθούν στον Αρχιεπίσκοπο για την ονομαστική του εορτή.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.