ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ανεπανάληπτες στιγμές βίωσαν οι ομογενείς οι οποίοι παρακολούθησαν τις συναυλίες «Απόψε Τραγουδάμε Γιώργο Ζαμπέτα» που έδωσε το μουσικό σύνολο «ΡεμπΕντεχνοι» «Απόψε Τραγουδάμε Γιώργο Ζαμπέτα».

Οι συναυλίες έλαβαν χώρα στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια και θύμισαν σε όλους τις καλές εποχές των ελληνικών μπουάτ της δεκαετίας του ΄80 και του ΄90 στο Μανχάταν και στην Αστόρια. Πρωταγωνιστές της συναυλίας ήταν καταξιωμένοι τραγουδιστές Τάσος Παπαϊωάννου και Ελένη Ανδρέου, οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους με τις φωνές του Ηλία Μακρινού και της Έλενας Τουμαρά και οι λίαμουσικοί Γιάννης Κυριαζής (μπουζούκι – μπαγλαμά), Λεωνίδας Ηρακλέους (μπουζούκι) και Αρετή Γιοβάνου (πιάνο, μουσική επιμέλεια).

Στη συναυλία που δόθηκε το βράδυ της Κυριακής παραβρέθηκαν ο διακεκριμένος μουσικοσυνθέτης Περικλής Κανάρης καθώς επίσης και ο κιθαρωδός – τραγουδοποιός Σεραφείμ Λάζος, ο οποίος όπως έγραψαν οι Αναμνήσεις μια εβδομάδα πριν είχε γιορτάσει τα 50χρονα της καλλιτεχνικής του δημιουργίας με μια μοναδική συναυλία στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια.

Ο Σεραφείμ Λάζος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της συναυλίας και για το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι μοιράστηκαν το πάλκο με τη νεαρή ερμηνεύτρια Έλενα Τουμαρά και με τον πολλά υποσχόμενο Λεωνίδα Ηρακλέους, ο οποίος εξέπληξε το κοινό με τις διπλοπενιές.

Ο κ. Περικλής Κανάρης συνεχάρη το μουσικό σύνολο διότι προσέφεραν τη δυνατότητα στο ακροατήριο να απολαύσει τα αθάνατα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα.

Ο Νίκος Αλυσανδράτος επεσήμανε ότι οι συναυλίες ήταν άρτια διοργανωμένες και ότι και οι ομογενείς απόλαυσαν μια υπέροχη συναυλία. Παράλληλα συνεχάρη και το μουσικό σύνολο για την άψογη ερμηνεία των διαχρονικών τραγουδιών του Γιώργου Ζαμπέτα, τα οποία αποτελούν πολύτιμα πετραδάκια στο μουσικό στερέωμα της γενέτειρας.

Στιγμιότυπο από την προσφώνηση του Περικλή Κανάρη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι ομογενείς ενώ παρακολουθούν τη συναυλία” Απόψε τραγουδάμε Γιώργο Ζαμπέτα”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο απί τη συναυλία. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στην πρώτη σειρά, από αριστερά διακρίνονται οι Έλενα Τουμαρά, Ελένη Ανδρέου, Λεωνίδας Ηρακλέους και Γιάννης Κυριαζής, ενώ στη δεύτερη σειρά ο Ηλίας Μακρινός και η Αρετή Γιοβάνου, Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.