Έκκληση Ελπιδοφόρου για ειρηνική λύση στην κρίση της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης

0
232
Από αριστερά διακρίνονται οι πρώην πρόεδροι Απόστολος Τομόπουλος,Νίκος Βέλλιος και Γιώργος Γεωργόπουλος. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, το πρωί της Τρίτης, 3 Αυγούστου 2021, δέχτηκε στην έδρα του αντιπροσώπους της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι Γιώργος Γεωργόπουλος, Απόστολος Τομόπουλος, Νίκος Βέλλιος και ο τέως συντονιστής, κ. Τιμολέων Κακούρος και οι δύο πλευρές χαρακτήρισαν την συνάντηση ειλικρινή και εποικοδομητική.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος συνέστησε στους συνομιλητές του να συνεργαστούν για μια ειρηνική λύση που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου: «Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος καλεί όλες τις πλευρές να συνεργαστούν για μια ειρηνική λύση, που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία των Ελληνικών Σωματείων της Μείζονος Νέας Υόρκης.  Αυτή η λύση πρέπει να περιλαμβάνει τη γνώμη και την εμπειρία όλης της ομογένειας, των μελών των κοινοτήτων και των τοπικών συλλόγων, με απόλυτη διαφάνεια, έτσι ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη προς την Ομοσπονδία».

Ο απερχόμενος συντονιστής Τιμολέων Κακούρος. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.