Έφυγε από Αυστραλία για Ιο νομίζοντας πως είχε νοικιάσει σπίτι και κατάστημα – Τελικά βρέθηκε στο δρόμο

0
172
Ίος / Φωτογραφία: Shutterstock/ Sven Hansche

Χρειάστηκε να διανύσει 13.578 χλμ ή 8.432 μίλια ένας 34χρονος, από την Αυστραλία μέχρι την χώρα μας και συγκεκριμένα μέχρι το νησί της Ιου, προκειμένου να ανακαλύψει ότι είχε πέσει θύμα επιτήδειων.

Η αποκάλυψη έγινε χθες Παρασκευή 10/6 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 34χρονος αναζητούσε ένα σπίτι και έναν χώρο να νοικιάσει ως μαγαζί στο κυκλαδίτικο νησί .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος επικοινωνούσε με κάποιους -οι οποίοι αποδείχτηκε ότι ήταν οι δράστες- μέσω Facebook .
Αφού κανόνισαν τις… λεπτομέρειες ο 34χρονος φέρεται να τους έδωσε το ποσό των 6.100 ευρώ .

Φτάνοντας ωστόσο χθες στην Ιο διαπίστωσε ότι τόσο το σπίτι όσο και μαγαζί που είχε πληρώσει για να νοικιάσει ανήκαν σε άλλους ιδιοκτήτες από αυτούς που επικοινωνούσε.

Οι δράστες μάλιστα είχαν απενεργοποιήσει και το προφίλ που χρησιμοποιούσαν για να αποσπάσουν τα χρήματα από τον 34χρονο, ο οποίος με τις… βαλίτσες στα χεριά κατέληξε στο τμήμα του νησιού όπου και υπέβαλε μήνυση.

Πηγή: iefimerida.grΕφυγε από Αυστραλία για Ιο νομίζοντας πως είχε νοικιάσει σπίτι και κατάστημα -Τελικά βρέθηκε στο δρόμο – iefimerida.gr

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.