Δρ. Χριστίνα Μάντη – Dr. Christina Mantis (1963 – 2019)

  0

  Η Δρ. Χριστίνα (Τίνα) Μάντη, το γένος Καρρά (Dr. Christina “Tina” A. Mantis) την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, απεβίωσε πρόωρα σε ηλικία 55 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια.

  Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης. 7 Φεβρουαρίου 2019, από τις 5.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 2701 N. Sheffield Ave. Chicago, IL. 60614.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. στον εν λόγω ναό. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Elmwood Cemetery.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Ντίνο Μάντη, τα παιδιά Jon, Marianna και Eleni, τη μητέρα Helen Karras (nee Pappas), τα αδέλφια Dr. Chris και Linda Karras, Jacqueline Mathews, Roula και Aaron Abajian, τα ανίψια Elena, Peter, Brianna και Margaret, τα πεθερικά John και Maria Mantis, τους κουνιάδους Nick και Julie Mantis, Dora και Erik Watland, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην κοινότητα St. George Greek Orthodox Church, Greek American Rehab. & Nursing Center or Hippocratic Cancer Research Foundation.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο ομογενειακό Γραφείο Τελετών Nicholas M. Pishos Funeral Director, Ltd.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.