Δώρα και πολλές εκπλήξεις στη Γιορτή της Αγάπης στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια

0
Ο 'Αγιος Βασίλης ενώ μοιράζει δώρα.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η αίθουσα του Σταθάκειου Πολιτιστικού Κέντρου στην Αστόρια το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Δεκεμβρίου 2018, είχε πλημμυρίσει από αγάπη για τα παιδιά και τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης για να παραστούν στη Γιορτή της Αγάπης.

Πρόκειται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ομοσπονδίας, η οποία διοργανώνεται κατά κανόνα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου. Η γιορτή διοργανώθηκε από την Πολιτιστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με επικεφαλής την Αυγερινή Κατέχη και κατά κοινή ομολογία ήταν άρτια διοργανωμένη. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλεάνθης Μεϊμάρογλου και άλλα στελέχη, καθώς επίσης και οι πρώην πρόεδροι Πέτρος Γαλάτουλας, Δημήτρης Καλαμαράς και Νικόλαος Διαμαντίδης.

Οι ακροβάτες της Σχολής Λουπάκη με έδρα την Αστόρια.

Η κ. Κατέχη καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τα μέλη της επιτροπής και για τους εθελοντές που εργάστηκαν άοκνα και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλεάνθης Μεϊμάρογλου ευχήθηκε χρόνια πολλά στους ομογενείς και τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή είναι η τελευταία του 2018. Παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τον ταχυδακτυλουργό Καμάρρ, τους ακροβάτες της Σχολής Λουπάκη, καθώς επίσης και την ορχήστρα «Nostalgia Band» που ανέλαβε τη διασκέδαση.

Ο ταχυδακτυλουργός Καμάρρ εξέπληξε μικρούς και μεγάλους με το μαγικό με όλη τη σημασία της λέξεως πρόγραμμα.

Οι ακροβάτες της Σχολής Λουπάκης παρουσίασαν ένα δείγμα της αξιοθαύμαστης δουλειάς που επιτελείται. Τρείς γενιές ακροβατών μοιράστηκαν τη σκηνή και εξέπληξαν το κοινό.

Αμέσως μετά εισήλθε ο Άγιος Βασίλης φορτωμένος με δώρα. Τα δώρα, όπως επεσήμανε και η κ. Αυγερινή Κατέχη ήταν χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με το φύλο και την ηλικία των παιδιών.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.