Διακόπηκε το «The View», κατά τη διάρκεια συνέντευξης του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ

1
Ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κουζ.

Ένταση επικράτησε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του αμερικανικού talk show «The View» λόγω της εμφάνισης καλεσμένων-έκπληξη.

Ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ ήταν προσκεκλημένος και μίλησε για την πολιτική και το νέο του βιβλίο «Corrupted Justice». Η συνέντευξη διακόπηκε, όταν δυνατές κραυγές του κοινού έπνιξαν τις φωνές των συμμετεχόντων στη συζητήση.

Οι διαδηλώτριες φώναζαν «Μιλήστε για το κλίμα τώρα!» επανειλημμένα, προς έκπληξη των παρουσιαστριών του talk show.

«Κυρίες, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας. Ακούμε τι έχετε να πείτε όλες, αλλά πρέπει να φύγετε» είπε η παρουσιάστρια, Γούπι Γκόλντμπεργκ. «Πρέπει να φύγετε. Πρέπει να μας αφήσετε να κάνουμε τη δουλειά μας» πρόσθεσε.

Αν και ο Κρουζ βρίσκεται αντιμέτωπος συχνά με πολίτες για τις αμφιλεγόμενες απόψεις του, φάνηκε ότι οι διαδηλώτριες δεν ήταν κατά της δικής του εμφάνισης συγκεκριμένα.

«Καλύπτουμε το κλίμα εδώ, παιδιά», είπε η πρώην συνεργάτης του Τραμπ, Αλίσα Φάρα Γκρίφιν και στράφηκε στον Κρουζ, προσθέτοντας: «Δεν διαμαρτύρονται καν για εσάς».

Η παρουσιάστρια του talk show, Σάνι Χάστιν αρνήθηκε τον ισχυρισμό των διαδηλωτριών, απαντώντας: «Μας κατηγορούν ότι δεν καλύπτουμε την κλιματική αλλαγή και το κάνουμε σχεδόν καθημερινά».

Σύμφωνα με το Deadline, η Άνα Ναβάρο ζήτησε συγγνώμη από τον γερουσιαστή μετά το διάλειμμα για διαφημίσεις.

«Ήμουν επικριτικός μαζί σας, αλλά λυπάμαι που συνέβη αυτό εδώ» είπε η Ναβάρο.

Σε επίσημη ανακοίνωση του ABC σχετικά με την κατάσταση αναφέρθηκε: «Τρία μέλη του κοινού διέκοψαν το «The View» σήμερα κατά την εμφάνιση του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλίμα. Τους συνόδευσε αμέσως η ασφάλεια έξω».

Ακόμη και χωρίς την αναστάτωση από τις απρόσμενες καλεσμένες, η συνέντευξη θερμάνθηκε αρκετά, καθώς το πάνελ προσπάθησε να ανακρίνει τον Κρουζ για τις πολιτικές του απόψεις για θέματα όπως η άμβλωση και η έφοδος στο Καπιτώλιο και αυτό οδήγησε σε έντονη αντιπαράθεση.

«Ξέρω ότι έρχεστε εδώ για να πουλήσετε ένα βιβλίο και να τσακωθείτε» είπε η Ναβάρο. «Αλλά δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό σήμερα» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

-Advertisement-

1 COMMENT

  1. Έχει ο καιρός γυρίσματα……οι γνωστοί άγνωστοι
    με τα τσιράκια τους παίζουν το τελευταία τους χαρτί. Ας τους να λένε…..που λέγει και ο Καρράς .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.