Δεύτερη στον κόσμο η Ειρήνη Μιχαηλίδη

0
H Ειρήνη Μιχαηλίδη, δεξιά, Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Η Ειρήνη Μιχαηλίδη, επιβεβαίωσε πανηγυρικά ότι βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών της υφηλίου στους δρόμους ταχύτητας. Στους Παγκόσμιους Αγώνες για Μεταμοσχευμένους αθλητές, που διεξάγονται στο Περθ με την συμμετοχή αθλητών από 45 χώρες, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα, προσθέτοντας ακόμη μία σπουδαία διάκριση στην συλλογή της.

No description available.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Χατζαντωνά, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, καθώς με μία εκπληκτική αντεπίθεση στα τελευταία 30 μέτρα,  κατάφερε να προσπεράσει λίγο πριν τον τερματισμό την Βραζιλιάνα αντίπαλο της, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η εκπρόσωπος της Ισπανίας.

No description available.

    Λϊγο μετά τον τερματισμό, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Μιχαηλίδη, επεσήμανε: «Το Περθ ήταν ένα άπιαστο όνειρο και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους 32 ανθρώπους, οι οποίοι έβαλαν «οικονομική πλάτη» για αυτό το απίστευτο ταξίδι και το αργυρό μετάλλιο. Τρέφω απεριόριστη ευγνωμοσύνη, σε αυτούς τους φίλους, στους γνωστούς, αλλά και στους άγνωστους, οι οποίοι συμμερίσθηκαν την προσπάθεια και τον σκοπό της διάδοσης της δωρεάς οργάνων».

    Υπενθυμίζεται, ότι τον Αύγουστο του 2022 στην Οξφόρδη και στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων Μεταμοσχευμένων και Αιμοκαθαιρόμενων αθλητών, η Μιχαηλίδη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα και το αργυρό στα 200 μέτρα. 

No description available.

Αύριο (21/4) το πρωϊ, η Μιχαηλίδη, θ’ αγωνισθεί στον τελικό των 200 μέτρων, με στόχο μία ικανοποιητική εμφάνιση και την διεκδίκηση ακόμη ενός μεταλλίου.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.