Χρήστος Θεοδώρου – Christos Spiros Theodorou (1955 – 2018)

  Ο Χρήστος Θεοδώρου του Σπύρου, την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, έχασε την πολύμηνη μάχη με την λευχαιμία βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Ιουνίου 2018 από τις 2.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Ansberg – West Funeral Directors» στη διεύθυνση 3000 Sylvania Avenue, Toledo, OH, US, 43613.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 8 Ιουνίου 2018, στις 9.30 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 740 N. Superior St, Toledo, OH, US, 43604.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Toledo Memorial Park, στη διεύθυνση 6382 Monroe Street Sylvania, OH, 43560.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Patti, τα παιδιά January και Randy Bollin, Σπύρο και Jaime Θεοδώρου, τα εγγόνια Jackson, Amalia και Zoe Bollin, Teddy Theodorou, την μητέρα Δήμητρα Θεοδώρου, τα αδέλφια Γιώργο και Δήμητρα Θεοδώρου, Pete και Liz Theodorou, Kalliroi Elias, Elaine Dobias και Anna, την πεθερά Francis (Fred) Paulsen, τους κουνιάδους LuAnne (Tom) Ramsdell, Becky Nistel (Tim Creagan) και Cindy (Clark) Corey, καθώς επίσης τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 740 N. Superior St, Toledo, OH, US, 43604, ή στον οργανισμό «Τhe Leukemia and Lymphoma Society», ή στο «Hospice of Northwest Ohio.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε και μεγάλωσε στις 8 Δεκεμβρίου 1955 στην Αλέα νομού Αργολίδας. Οι γονείς του Σπύρος (αείμνηστος) και Δήμητρα Θεοδώρου μεγάλωσαν τον Χρήστο και τα αδέλφια του με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Το 1969 ήρθαν για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική και εγκαταστάθηκαν στο Τολέντο του Οχάιο.

  Από την πρώτη στιγμή εντάχτηκαν στους κόλπους του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας την οποία υπηρέτησαν με πάθος.

  Ο αείμνηστος έχει διατελέσει πολλά χρόνια πρόεδρος της κοινότητας και συνάμα υπεύθυνος της επιτροπής του ελληνικού φεστιβάλ και με τις δωρεές του ενέπνεε τους ομογενείς να προσφέρουν τον οβολό τους.

  Το 1982 προσεκλήθη από τον πεθερό του να στελεχώσει την εταιρεία «Maumee Valley Heating and Air Conditioning» και το 1995 την εξαγόρασε. Με την σκληρή εργασία την κατέστησε μια από τις μεγαλύτερες και κάθε χρόνο δώριζε καυστήρες θέρμανσης για το πρόγραμμα «Furnace for a Family».

  Ο εκλιπών διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα, για το φιλότιμο, την φιλοξενία και την αγάπη για τους συνανθρώπους. Ηταν εξαίρετος οικογενειάρχης. Αγαπούσε και λάτρευε την σύζυγό, τα παιδιά και τα εγγόνια και όλους τους συγγενείς.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.