Κρις Μάρτιν Ερμίδης – Chris Martin Hermedes (1928 – 2018)

  Ο διάσημος παραγωγός ραδιοφώνου και συνάμα πρώην πρόεδρος της AHEPA  Κρις Μάρτιν (Ερμίδης) [Christ (Chris Martin) Hermedes] το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή.

  Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Ιουνίου 2018, από τις 5.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Tebbutt & Frederick Memorial Home» στη διεύθυνση, 633 Central Avenue, Albany, NY, US, 12206.

  Η ηγεσία της ΑΗΕΠΑ στις 7.15 μ.μ θα τελέσει την καθιερωμένη τελετή και αμέσως μετά θα ψαλεί το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή, 8η Ιουνίου 2018, στις 11.00 π.μ. στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στη διεύθυνση 440 Whitehall Road Albany, NY. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Graceland Cemetery στo Albany, N. Y.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη του για την βιβλιοθήκη και το αρχείο της κοινότητας της Αγίας Σοφίας (St. Sophia Greek Orthodox Church Archives and Library Center, 440 Whitehall Road, Albany, NY 12208).

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1928 στο Μπράντφορντ της Πενσιλβάνια και μεγάλωσε στην Αστόρια. Οι αείμνηστοι γονείς του Κώστας Ερμίδης και Ευγενία το γένος Ζαρωτιάδη, έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά (αείμνηστοι πλέον) Grace Randall, Frida Kontis, Lucas Ermedes και τον εκλιπόντα. 

  Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Λονγκ Αϊλαντ.

  Στις 5 Σεπτεμβρίου 1954 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Elizabeth (Mossidus) Hermedes, η οποία απεβίωσε το 2016 σε ηλικία 90 ετών μετά από 62 χρόνια γάμου.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.