Χριστίνα Ροζάκη – Christina Rozakis (1927 – 2018)

  0

  Η Χριστίνα Ροζάκη (Christina Rozakis) την Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί του Σαββάτου, 18 Αυγούστου από τις 9.30 – 10.30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 429 High St. Warren, Ohio 44481 και αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο «Oakwood Cemetery» στο Warren, OH.

  O θάνατός της καταλυπεί την αδελφή της Βούλα Τριανταφύλλου που διαμένει στην Αθήνα, τα ανίψια Pete και Lynnette, John και Laurel Chacalos και τα παιδιά τους Evitina Triantafilou, Lexi, Megan, Kelsey και Cal Chacaloς, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί τα Χριστούγεννα του 1925 στη Λήμνο και ήταν κόρη των αειμνήστων Ιωάννη και Σοφία Ελευθερούδη. Στις 6 Μαϊου 1973 παντρεύτηκε με τον Γιώργο Ροζάκη και μόνο ο Χάρος κατάφερε να τους χωρίσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2016. Είχε και μια άλλη αδελφή την αείμνηστη Vaitsa Chacalos.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στην εν λόγω κοινότητα: St. Demetrios Greek Orthodox Church 429 High St. Warren, Ohio 44481.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Peter Rossi & Son Memorial Chapel στη διεύθυνση 1884 North Rd. NE, Warren, Ohio 44483.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.