Αικατερίνη Ζησοπούλου Μέκα – Catherine Z. Mecca (1937 – 2018)

  Η Αικατερίνη Ζ. Μέκα (Catherine Z. Mecca) το απόγευμα της Τρίτης, 1ης Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 80 ετών.

  Η σορός της το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαϊου 2018 από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «O’Brien Funeral Home» στην διεύθυνση 24 Lincoln Ave. Bristol, CT 06010.

  Το τρισάγιο θα ψαλεί στις 6.00 μ.μ. της Κυριακής, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου (St. George Greek Orthodox Church) 301 West Main St. New Britain, CT 06052.

  Αμέσως μετά οι συγγενείς και οι φίλοι θα μεταβούν στο Κοιμητήριο «West Cemetery» στην διεύθυνση Pound Street Bristol, CT 06010.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Donald M. Mecca, την κόρη Cary Rubbo και τον σύζυγό της Νικ, τα εγγόνια Dana, Zoe και  Reed, τον αδελφό Custy Zissopoulos και την σύζυγό του Melanie.

  Η εκλιπούσα είχε και έναν γιο τον Daryl N. Mecca, ο οποίος απεβίωσε το 2009.

  Οι αείμνηστοι γονείς της Ναούμης Ζησόπουλος και Ρίτα το γένος Πούλου επένδυσαν στην παιδεία της και κατάφερε να ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές.

  Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως δασκάλα και μετά από μερικά χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το φαρμακείο του συζύγου της «Wilton Pharmacy» στην πόλη Wilton του Κονέκτικατ.

  Η αείμνηστη ήταν δραστήριο μέλος της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο New Britain του Κονέκτικατ.

  Η οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο Alzheimer’s Association Connecticut Chapter, 200 Executive Blvd S #4b, Southington, CT 06489.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.