Κάρμεν Κακάκιος – Carmen Kakakios (1965 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Κάρμεν Κακάκιος (Carmen Kakakios) την Τετάρτη, 25η Ιουλίου 2018 υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο της περιοχής σε ηλικία 52 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και φίλους.

  Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 30ης Ιουλίου 2018, από τις 2.00 – 4.00 και 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Joseph J. Pula Funeral Home Inc. στη διεύθυνση 23 N. 9th.St. Stroudsburg, Pa.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 31ης Ιουλίου 2018 στις 10.00 π.μ. στο ναό του Αγίου Ιωάννου του Αποστόλου στη διεύθυνση 5171 Milford Rd. E. Stroudsburg, Pa.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Sandhill Cemetery στο East Stroudsburg, Pa.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Γιάννη Κακάκιο, τα παιδιά Αλίσια – Νικόλ (Alicia Kakakios), Ματθαίο (Mathew) και Μιχάλη (Michael Kakakios), την πεθερά Ειρήνη Κακάκιου, τα αδέλφια Anita Almodovar, Irma Ortiz και Millie Mando, Violet Quinones, Hector Jorge και Antonio Jorge, τους κουνιάδους Καλλιόπη και Κώστα Αλευριάδη, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και το 1992 γνωρίστηκε με τον Γιάννη Κακάκιο, που κατάγονταν από τη Νίσυρο. Το 1995 χόρεψαν τον Χορό του Ησαϊα στον ιερό ναό των Αγίων Γεωργίου και Αικατερίνης στην Αστόρια και τήρησαν όσο ελάχιστοι τον όρκο της αιώνιας αγάπης.

  Η Κάρμεν  αγαπούσε το Γιάννη και σε σύντομο χρονικό διάστημα έμαθε τα ελληνικά και εξοικειώθηκε με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της Νισύρου. Η πεθερά της, Ειρήνη Κακάκιου δεν ήταν μόνο η καλύτερη φίλη, αλλά συνάμα και η δασκάλα της.

  Το ζεύγος έφερε στον κόσμο τρία παιδιά την Αλίσια – Νικόλ που είναι 21 ετών και σπουδάζει μαθηματικά, τον Μάθιου που είναι 19 ετών και σπουδάζει digital media και τον Μιχάλη που του χρόνου θα τελειώσει το λύκειο.

  Προ 19 ετών έχτισαν το σπίτι των ονείρων τους στο East Stroudsburg της Πενσιλβάνιας και μετακόμισαν εκεί, αλλά ο Γιάννης συνέχισε να εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

  Η Κάρμεν και η οικογένειά της από τις πρώτες μέρες συνδέθηκαν με την κοινότητα του Αγίου Ιωάννου του Αποστόλου και σήμερα εν έτη 2018 είναι από τα πιο δραστήρια μέλη της.

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.