Ασύλληπτος ο πόνος για την Μάρθα που έφυγε στο άνθος της νιότης

Η αείμνηστη Μάρθα Καμπέρη. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ασύλληπτος ο πόνος, ανείπωτη η θλίψη που προκάλεσε στην οικογένεια, στους συγγενείς και φίλους ο πρόωρος θάνατος της «ηρωίδας», όπως είθισται να αποκαλούσαν την Μάρθα Καμπέρη (Martha Kamberis) οι συνομήλικοί της, οι συμμαθητές, οι συμφοιτητές, τα ηγετικά στελέχη και οι εργαζόμενοι του οργανισμού «Animal Haven».

Η Μάρθα αγωνίστηκε όσο ελάχιστοι για τη ζωή και εξέπληξε τους θεράποντες ιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με το θάρρος και με την καρτερία με την οποία αντιμετώπισε την ασθένεια.

Το βράδυ της Τετάρτης, 29ης Μαϊου 2024 έχασε την τελευταία μάχη της ζωής της σε ηλικία 34 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και φίλους.

Η είδηση για τον πρόωρο θάνατό της μεταδόθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου τόσο εδώ, όσο και στην Ελλάδα και στην Βόρειο Ήπειρο, όπου διαμένουν συγχωριανοί και συγγενείς της.

Η αγγελία θανάτου της Μάρθας Καμπέρη.

Οι συγγενείς και οι φίλοι το απόγευμα της Δευτέρας, 3ης Ιουνίου 2024  από τις 4.00 – 8..00 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο Γραφείο Τελετών «Frederick Funeral Home» στην διεύθυνση, 192-15 Northern Boulevard, Flushing, NY 11358 για να προσκυνήσουν το σκήνωμά της.

Το πρωί της Τρίτης, 4ης Ιουνίου 2024 και ώρα 9.00 π.μ. θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην διεύθυνση 196-10 Northern Blvd, New York, N.Y., 11358. για να παρακολουθήσουν την Εξόδιο Ακολουθία.  Αμέσως μετά θα μεταβούν στο Κοιμητήριο «Flushing Cemetery» στην διεύθυνση 163-6 46th Ave, New York, NY 11358.

Ο θάνατός της καταλυπεί την μητέρα της Βούλα (Ακρίβω) Καμπέρη, το γένος Δεληγιώργη, την γιαγιά Αντωνία Καμπέρη, τα αδέλφια Ελευθέριο και Χρυσή Καμπέρη,  τις  ανιψιές της Αντωνία και Νικολέττα Καμπέρη, τους θείους Χρήστο Καμπέρη, Ελευθερία και Ηλία Γεργέφη, Βικτώρια και Ύλι Ντίλο, Κώστα και Αγάπη Δεληγιώργη, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους, εδώ, στην Ελλάδα και στην Βόρειο Ήπειρο.

Η αείμνηστη Μάρθα Καμπέρη. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας.

Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στον οργανισμό «Animal Haven» στη διεύθυνση, 200 Centre Street , NY, NY 10013 US, είτε κάνοντας κλικ στο https://animalhaven.org/

Το 2024 ήταν ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια για την Μάρθα και την ίδια την οικογένειά της. Κι αυτό διότι στις 7 Ιανουαρίου 2024 έχασαν πρόωρα τον Γιώργο Καμπέρη, τον εξαίρετο οικογενειάρχη και προστάτη άγγελο της Μάρθας και όλης της οικογένειας.

Η παρούσα δοκιμασία, όμως  είναι η πιο δύσκολη και συνάμα η πιο σκληρή και από το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης μέχρι και ετούτη την ώρα οι συγγενείς και οι φίλοι της διερωτώνται   «πώς είναι δυνατόν;» «γιατί;».

Είναι τα ίδια ερωτήματα που έθεσαν και σε μένα, φίλοι αναγνώστες, τα παιδιά και τα ανίψια μου, που ήταν συνομήλικα, μεγάλωσαν μαζί και το πιο σημαντικό διατήρησαν και ενδυνάμωσαν την φιλία τους.

Οι «Αναμνήσεις» εκφράζουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην  χαροκαμένη μανούλα της, στην γιαγιά της, στα αδέλφια, στις ανιψιές της, στους θείους, στις θείες και τα ξαδέλφια.  

Αιωνία της η μνήμη.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/efige-proora-ostorgikos-syzygos-pateras-kai-pappous-giorgos-kamperis/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.