ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος «Επαρχία Κυνουρίας» το βράδυ του Σαββάτου, 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7.30 μ.μ. θα παραθέσει στο κοινοτικό κέντρο της Αγίας Τριάδας στο Χίξβιλ του Λονγκ Αϊλαντ ( 20 Field Ave, Hicksville, NY, 11801) το ετήσιο δείπνο στο πλαίσιο του οποίου θα γιορτάσει την 28η επέτειο της ιδρύσεώς του και θα απονέμει τις καθιερωμένες υποτροφίες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση του δυναμικού συλλόγου, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για τους Κυνουριώτες από τις διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, διότι αποτελεί το μεγαλύτερο εκτός Κυνουρίας αντάμωμα, καθώς επίσης και τα μέλη και τα στελέχη των Συλλόγων Αρκάδων της μητροπολιτικής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Ο Σύλλογος «Επαρχία Κυνουρίας», όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι ένας από τους νεότερους και συνάμα τους πιο δυναμικούς Συλλόγους των Αρκάδων της Αμερικής και συνάμα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Η αφίσα της ετήσιας χοροεσπερίδας του Συλλόγου Επαρχία Κυνουρίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Πανάγος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον ενδιαφέρον των Κυνουριάτων και κατ’ επέκταση των Αρκάδων και επωφελούμενος της ευκαιρίας απηύθυνε ανοικτή έκκληση σε όλους τους ομογενείς.

«Καλούμε όλους τους ομογενείς να συμμετάσχουν στον χορό μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι η φιλοξενία σε συνδυασμό με την ορχήστρα του Σταύρου Θεοδώρου θα τους αποζημιώσει», επεσήμανε ο κ. Πανάγος υπενθυμίζοντας ότι ο χορός και οι άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνουν έχουν νεανικό χαρακτήρα αφ ενός μεν γιατί συμμετέχει το χορευτικό, αφ ετέρου δε διότι συμμετέχουν πολλοί έφηβοι, φοιτητές και νέοι επαγγελματίες.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $75 για τους ενήλικες, στα $50 για τους έφηβους (11-17 ετών) και δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα (516) 343-5838 είτε (516) 816-1110.   

Στιγμιότυπο από το ξεφάντωμα.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.