ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. O ιστορικός Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος της Νέας Υόρκης ετοιμάζεται να γιορτάσει με λαμπρότητα την 83η επέτειο της ιδρύσεώς του και για την απονομή των καθιερωμένων βραβείων και υποτροφιών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου, 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. στην μεγάλη αίθουσα του «JW Marriott Essex House» στη διεύθυνση 160 Central Park South, New York, NY 10019.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δρ. Παναγιώτης Μανώλας, μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα δύο μέρες μετά την Εορτή των Ευχαριστιών και θα παράσχει τη δυνατότητα στα στελέχη και τα μέλη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στους ιδρυτές και πρωτεργάτες του Συλλόγου και να γιορτάσουν τα επιτεύγματα των οκτώ και πλέον δεκαετιών.

Στιγμιότυπο από την απονομή του βραβείου “Μαίρη Καλαποθάκη” στην Δρ. Κάθριν Οικονόμου. Από αριστερά η καθηγήτρια Τζανίν Αν Βιλέλα, η Δρ. Στέλλα Λυμπέρη, η κ. Κάθριν Οικονόμου, η Δρ. Λορέιν Χρυσομάλλη-Βαλασιάδη και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου, Δρ. Παναγιώτης Μανώλας. Φωτογραφία: ΕΤΑ PRESS.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα απονεμηθούν τα καθιερωμένα βραβεία του Συλλόγου και οι υποτροφίες.

«Ο Σύλλογός μας θα απονείμει το βραβείο «Distinguished Physician» στον καθηγητή νευροχειρουργικής, Δρα Κωνσταντίνο Ηατζηπαναγή (Constantinos Hadjipanayis), το βραβείο «Distinguished Hellene» στην διευθύνουσα σύμβουλο της «Navios Maritime Holdings» Αγγελική Φράγκου και τα βραβεία «Distinguished Colleagues» στην ωτορινολαρυγγολόγο  Δρα Αριάδνη Παπατζόρτζ (Ariadna Papageorge) και στον ορθοπεδικό χειρουργό Τζον Ξεθάλη (John Xethalis)», επεσήμανε ο Δρ. Μανώλας υπενθυμίζοντας ότι οι τιμώμενοι διακρίνονται για την πολυσχιδή τους προσφορά και δράση και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.

Η Αγγελική Φράγκου

Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα απονεμηθούν οι υποτροφίες σε ομογενείς που σπουδάζουν σε διάφορες ιατρικές σχολές της Νέας Υόρκης και κατ΄ επέκταση της επικράτειας των ΗΠΑ. Τα χρήματα προέρχονται από τα αποθετικά ταμεία υποτροφιών, καθώς επίσης και από την πρόσφατη ερανική εκδήλωση με την επωνυμία «Spring Flint» που, όπως έγραψαν οι Αναμνήσεις έλαβε χώρα στο Μουσείο Κινηματογράφου (Museum of the Moving Image) της Αστόριας.

Για κρατήσεις θέσεων και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο (718) 398-2440 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Hellenicmed@gmail.com.  

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Χατζηπαναγής.
Η Δρ. Αριάδνη Παπατζορτζ.
Ο Δρ. Τζον Ξεθάλης.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.