Απίστευτος ο πόνος και η θλίψη για τον θάνατο της 49χρονης ομογενούς στην Αστόρια

3
Κερί.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απίστευτος με όλη την σημασία της λέξεως είναι ο πόνος και η θλίψη της οικογένειας των συγγενών και φίλων για τον θάνατο της Αναστασίας Πατέρεκα (Anastasia Paterekas) που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αστόρια το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2020 από τον ίδιο τον πατέρα της, που μόλις είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο από μια επέμβαση. 

Ο τραγικός πατέρας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο και την δυστυχία και έγινε αλλόφρων. Κλήθηκε η Αστυνομία η οποία όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» εντόπισε την Αναστασία που είχε χάσει τις αισθήσεις της και τον πατέρα της σε έξαλλη κατάσταση. Οι άνδρες των Πρώτων Βοηθειών επιβεβαίωσαν τον θάνατο της Αναστασίας και ανέλαβαν την διακομιδή του πατέρα στο Νοσοκομείο του Έλμχερστ (NYC Health & Hospitals / Elmhurst), όπου νοσηλεύεται μέχρι και ετούτη την ώρα.

Ο θάνατος της Αναστασίας Πατέρεκα, βάσει του πορίσματος του Ιατροδικαστή, οφείλεται σε εγκεφαλικό που υπέστη αρκετό διάστημα πριν την επιστροφή του πατέρα της στο σπίτι.

Η οικογένεια Πατέρεκα έλκει την καταγωγή της από την Θεσσαλονίκη, αλλά η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1971 στην Αστόρια, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της την γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής της και επένδυσαν στην παιδεία τόσο της ίδιας όσο και των αδελφιών της. Η Αναστασία ήταν δασκάλα.

Οι συγγενείς και ο φίλοι αύριο, Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 από τις 2.00 – 4.00 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο ομογενειακό γραφείο τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στην διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd, Astoria, NY, 1105 για να προσκυνήσουν την σορό της.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Ιουνίου 2020 στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου 30-11 30th Drive, Astoria, N.Y., 11105. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στην διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard East Elmhurst,N. Y., 11370.

Η κηδεία της λόγω των περιορισμών για τις συναθροίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού θα λάβει χώρα στον στενό οικογενειακό κύκλο.

Οι «Αναμνήσεις» εκφράζουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους συγγενείς και φίλους.

Αιωνία της η μνήμη.

-Advertisement / Διαφήμιση-

3 COMMENTS

  1. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
    Αιώνια της η μνήμη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.