Απίστευτες οι εικόνες από την λεηλασία φημισμένου καταστήματος γούνας στο Μανχάταν

1
393
Στιγμιότυπο από την εισβολή των ληστών στο κατάστημα Madison Avenue Furs & Henry Cowit. Φωτογραφία: DCPI / NYPD

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απίστευτες είναι οι εικόνες από την ληστεία στο φημισμένο κατάστημα γούνας «Madison Avenue Furs & Henry Cowit» στο Νότιο Μανχάταν. Το εν λόγω κατάστημα δεν ανήκει σε ομογενείς, αλλά είναι ευρύτερα γνωστό στην παροικία των γουναράδων, διότι την περίοδο που η γουνοποιία ευημερούσε εργάζονταν και ομογενείς .

Η ληστεία, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ανακοινωθέν, διαπράχτηκε το βράδυ της Δευτέρας, 1 Ιουνίου 2020 και ώρα 11.20 μ.μ. και συμμετείχαν από 15 εώς και 20 ληστές, οι οποίοι παρέμειναν αρκετή ώρα στο κατάστημα και απομακρύνθηκαν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Η αξία των κλοπιμαίων γουναρικών ξεπερνά τις $750.000.

https://youtu.be/oAXFH9dlPDI

Το κατάστημα στεγάζεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας στην διεύθυνση 118 W 27th St,(μεταξύ της 6ης και της 7ης Λεωφόρου ) New York, NY 10001 και τους τρεις τελευταίους μήνες είναι κλειστό λόγω του εγκλεισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ – καρέ την λεηλασία του καταστήματος, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών δεν καρποφόρησαν.

Η Αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το βίντεο και σχετικές πληροφορίες και καλεί όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν στο  NYPD’s Crime Stoppers Hotline at 1-800-577-TIPS (8477) or for Spanish, 1-888-57-PISTA (74782).

Πληροφορίες μπορεί να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα της εγκληματολογικής υπηρεσίας WWW.NYPDCRIMESTOPPERS.COM είτε στο Twitter @NYPDTips.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το εν λόγω κατάστημα συμπεριλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των καταστημάτων που λεηλατήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στο Μανχάταν.

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. Ας τα βλέπουν αυτοί που τους υποστηρίζουν
    με την παρουσία τους .
    Πόσο ευτελείς φάνηκαν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.