Απεβίωσε στο Οχάιο ο ομογενής ιδιοκτήτης καθαριστηρίων Γεώργιος Τιτώνης

  Ο αείμνηστος Γεώργιος Άγγελος Τιτώνης.

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, στην πόλη Μάρτινς Φέρι του Οχάιο ο ομογενής Γεώργιος Άγγελος Τιτώνης. Ηταν γιός του Αγγέλου και της Ειρήνης (το γένος Σκαρβέλη) Τιτώνη.

  Ο εκλιπών ήταν γνωστός κι αγαπητός οικογενειάρχης και επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κλάδο των Στεγνο-Καθαριστηρίων, στην ευρύτερη αμερικανική κοινωνία, δραστήριο μέλος στην Ορθόδοξη Εκκλησία, πρώην πρόεδρος στο τμήμα « Μιλτιάδης 68» της ΑΗEPA και μέλος σε διάφορες επαγγελματικές οργανώσεις, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Ναυτικός Όμιλος, το Εμπορικό Επιμελητήριο, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καθαριστηρίων και στο Οχάιο και στην Δυτική Βιρτζίνια.

  Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγο του Κάρεν (το γένος Kolenich) την αδερφή του Βιργινία , τις κόρες του Ρενέ, Βανέσα, Θεοδώρα και Μαρία και εξι εγγόνια.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω της Πανδημίας του Κορωνοιού, στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην πόλη Μαρτινς Φέρι και στην συνέχεια η σωρός θα ταφεί στο νεκροταφείο Holy Memorial Gardens.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.