Απεβίωσε ο επιχειρηματίας και εξαίρετος οικογενειάρχης Κωνσταντίνος Μπλάφας

  1
  Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μπλάφας.

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο επιχειρηματίας και συνάμα εξαίρετος οικογενειάρχης Κωνσταντίνος Μπλάφας (Konstantinos I. Blafas), ο οποίος έλκυε την καταγωγή του από την Καριά Άργους δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Την Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια.

  Η είδηση για τον θάνατό του προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση όχι μόνο στην οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους, αλλά και στην ευρύτερη ομογένεια της Αστόριας και κατ΄ επέκταση της Νέας Υόρκης, καθώς ο αείμνηστος είχε δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο και συμμετείχε στους αγώνες της ομογένειας για την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 27 Αυγούστου 2021 από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών Antonopoulos Funeral Home, στην διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, NY 11105.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου, 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου, στην διεύθυνση 22-30 33rd Street, Astoria, NY 11105.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο St. Michael’s Cemetery στην διεύθυνση 72-02 Astoria Blv, East Elmhurst, NY 11370.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του, Γεωργία και Άγγελος Ζαχαρόπουλος Παναγιώτη, Λάζαρο, Συνοδινό, Δέσποινα και Θεόδωρο Κουντέλο, τα εγγόνια Βασιλική κσι Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Λάζαρο, Γεωργία, Λεωνίδα, Γεωργία και Ζωή, τα αδέλφια Ιωάννη, Νικόλαο και Γρηγόρη Μπλάφα, Κωνσταντίνα Καραμάνου και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά  προσφέρουν δωρεά στην μνήμη του στο: St. Mary’s Hospital For Children, 29-01 216th Street, Bayside, NY 11360.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  1 COMMENT

  1. Είχα την τιμή να γνωρίσω τον κύριο Κώστα Μπλάφα ενας εξαιρετικός άνθρωπος αιωνία του η μνήμη.
   Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.