Άννα Σιδέρη – Anna E. Sideris (1926 – 2018)

  Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, στις 13 Μαϊου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 92 ετών η Αννα Σιδέρη (Anna E. Sideris), κάτοικος Ομαχα Νεμπράσκας.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Ζαχαρία και Σου Σιδέρη (Zachary E. και Sue Sideris), Στέλλα και Τσακ Κόρνγουέλ (Stella E. Sideris και Chuck Cornwell), Κέι και Νταν Σλίβιν (Kay E. Sideris και Dan Slevin), τα εγγόνια Τάσο και Αίμιλη Σιδέρη (Tasso και Emily Sideris), Κέλυ και Κωνσταντίν Κρότκοβ (Kelly και Constantine Krotcov), Stefanos Johannesmeyer και Adam Johannesmeyer,τα δισέγγονα Olivia, Mikhos, Nikita, και Nikolas.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης, 15ης Μαϊου 2018 από τις 5-7 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «West Center Chapel» 7805 W. Center Road Omaha NE 68124, ενώ στις 6.30 θα ψαλεί τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της.  

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 16 Μαϊου 2018 στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στην διεύθυνση 602 Park Ave, Omaha, NE 68105.

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Hillcrest Cemetery

  H οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στην κοινότητα του του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στην διεύθυνση 602 Park Ave, Omaha, NE 68105.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στα Χανιά της Κρήτης και είχε και άλλα έξι αδέλφια (τέσσερις αδελφές και δύο αδέλφια), τα οποία έχουν ήδη πεθάνει.

  Ηταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Ερνεστ Σιδέρη (Ernest J. Sideris) με τον οποίο έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, τον Ζαχαρία, την Στέλλα και την Κέι.  

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας της έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Heafey-Hoffmann-Dworak-Cutler Mortuaries.

  ———————————————————————————————–

  Sideris, Anna E.

  Aug 17, 1926 – May 13, 2018

  Born in Chania, Crete, Greece.

  She was preceded in death by her husband, Ernest J. Sideris; 4 sisters and 2 brothers from Greece.

  She is survived by her son, Zachary E. Sideris (Sue); daughters, Stella E. Sideris (Chuck Cornwell), and Kay E. Sideris Slevin (Dan); grandchildren, Tasso Sideris (Emily), Kelly Krotcov (Constantine), Stefanos Johannesmeyer, and Adam Johannesmeyer; and great grandchildren, Olivia, Mikhos, Nikita, and Nikolas.

  Family will Receive friends Tuesday, May 15, 2018 5-7pm, with 6:30pm Trisagion (Prayer Service) at West Center Chapel.

  SERVICES: Wednesday 10am at St. John’s Greek Orthodox Church, 602 Park Ave.

  Interment: Hillcrest Cemetery.

  Memorials to St. John’s Renovation Fund.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.