Ανοίγουν και πάλι οι πόρτες της αίθουσας «Οικογένεια Χιώτη» του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Οικογένεια Χιώτη". Φωτογραφία: ETA PRESS.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μετά από διάστημα ενός και πλέον χρόνου ανοίγουν και πάλι για το κοινό, οι πόρτες που οδηγούν στην ανακαινισμένη αίθουσα, δωρεά της Οικογένειας «Χιώτη» του Καθεδρικού ναού τη Αγίας Τριάδας.

Η αίθουσα θα υποδεχθεί τους πιστούς μετά την Θεία Λειτουργία, την ερχόμενη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Οι «Αναμνήσεις» έδωσαν πρώτοι από όλους, μια γεύση από τις αλλαγές στην αρχιτεκτονική και την διακόσμηση της νέας αίθουσας, όταν κατά την διάρκεια της Πατριαρχικής Θείας Λειτουργίας, τον περασμένο Οκτώβριο, επισκέφθηκαν την αίθουσα (που άνοιξε τότε προσωρινά και πριν ολοκληρωθούν όλες οι επιμέρους εργασίες) και διαπίστωσαν ότι άλλαξε ριζικά η εικόνα της αίθουσας.

Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες που είδαν τις φωτογραφίες εκείνες, η αίθουσα σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε από την αρχή.

Η ανακαίνιση αφορούσε και την ανακατασκευή του τμήματος με τις τουαλέτες, την κουζίνα και τους βοηθητικούς χώρους.

Η είσοδος στο ανακαινισμένο πολιτιστικό κέντρο. Φωτογραφίες: Facebook.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πλέον η αίθουσα είναι ικανή να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση και ειδικότερα εκδηλώσεις που μπορούν να αποφέρουν κέρδη, όπως γάμους, βαπτίσεις και άλλου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

Προς την κατεύθυνση αυτή άλλωστε κινείται και η πολιτική «μάρκετινγκ» του συμβουλίου του Καθεδρικού που επιθυμεί να γνωστοποιήσει ότι πλέον διαθέτει ο Καθεδρικός μια αίθουσα που θεωρείται «state of the art» που απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιθυμούν «την δημιουργία αναμνήσεων που θα κρατήσουν για μια ολόκληρη ζωή».

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί και στον διάδρομο που οδηγεί στην αίθουσα και μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη εικόνα, οι εντυπώσεις σε ό,τι αφορά το πέρασμα σε προδιαθέτουν για αίθουσα μεγάλων ξενοδοχείων ή χώρων που φιλοξενούν παρόμοιου είδους εκδηλώσεις.

Στο μεταξύ, το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ, η αίθουσα θα φιλοξενήσει την πρώτη εκδήλωση με στόχο την ενίσχυση της Χορωδίας του Καθεδρικού. Τα μέλη της Χορωδίας και της μικρής χορωδίας των νέων θα λάβουν μέρος σε εκδήλωση τύπου βραδιάς Καμπαρέ

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.