Άγνωστα τα αίτια και η ταυτότητα του πτώματος στα βράχια του East River

0
Οι Αστυνομικοί ενώ ερευνούν τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Άγνωστα παραμένουν μέχρι και ετούτη την ώρα τα αίτια του θανάτου και η ταυτότητα του πτώματος που εντόπισαν οι ομογενείς στα βράχια του East River στην Αστόρια.

Το άψυχο σώμα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 6ης Ιανουαρίου 2023 από τους πρώτους προσκυνητές που προσήλθαν να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό των Υδάτων, οι οποίοι και λίγο μετά τις 12.00 κάλεσαν την Αστυνομία.

Το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ένα δέντρο και έναν από τους κλώνους κρέμονταν ένα σχοινί, χωρίς ωστόσο να είναι προσδεμένο με το θύμα.

Οι Αστυνομικοί και οι πυροσβέστες ενώ ερευνούν τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με το φύλο του πτώματος.

Πρόκειται για πτώμα ανδρός, 40 περίπου ετών που όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας εντοπίστηκε στο μικρό πάρκο που υπάρχει στην συμβολή της 21ης Λεωφόρου και της Shore Blvd στην Αστόρια.

Στις 12.40 η σορός του ανασύρθηκε από τα βράχια και διακομίστηκε στο γραφείο του Ιατροδικαστή προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου.

Η εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας επεσήμανε ότι οι έρευνες βρίσκονται στα αρχικά στάδια και δεν μπορούν να εισέλθουν σε λεπτομέρειες.

Οι Αστυνομικοί ενώ ερευνούν τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Το άψυχο σώμα καλυμένο με λευκό σεντόνι. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.