Θλίψη και συγκίνηση για τον θάνατο του Γεωργίου Φύλλου (George Fillos)

    0
    O Γεώργιος Φύλλος σε παλαιότερη φωτογραφία. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας,.

    ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. O ευπατρίδης και εξαίρετος οικογενειάρχης Γεώργιο Φύλλος {George Fillos (Triantafyllou)} δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Το πρωί της Παρασκευής της Διακανησίμου, 21ης Απριλίου 2023, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών έχοντας στο πλευρό του την πολυαγαπημένη οικογένειά του.

    Η θλιβερή είδηση μεταδόθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και ειδικά στην ιδιαίτερή του πατρίδα στη Νίσυρο και προκάλεσε θλίψη, συγκίνηση και συνάμα συμπόνοια και συμπαράσταση στην οικογένειά του.

    Οι συγγενείς και οι φίλοι το απόγευμα της Τρίτης, 25ης Απριλίου 2023, από τις 2-5 και 7-9 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο ομογενειακό Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home», στην διεύθυνση 38 -08 Ditmars Blvd., Astoria, NY 11105 για να προσκυνήσουν στο σκήνωμά του και να εκφράσουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    Το πρωί της Τετάρτης, 26 Απριλίου 2023 και 10.30 π.μ. θα συγκεντρωθούν στον ιερό ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στην διεύθυνση 22-30 33rd Street, Astoria, N.Y., 11105 για να παρακολουθήσουν την Εξόδιο Ακολουθία.

    O Γεώργιος Φύλλος μα την πολυαγαπημένη σύζυγό του Λουλουδιά το γένος Παπαμιχαήλ. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας,.

    Αμέσως μετά θα μεταβούν στο κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery», στην διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, N.Y.. 11370 για να παραστούν στην ταφή του και να του απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό.

    Ο θάνατός του καταλυπεί την πολυαγαπημένη σύζυγό του Λουλουδιά (Loulou) το γένος Παπαμιχαήλ τα κορίτσια Χαρίκλεια (Harriet) και Άννα (Anna), τους γαμπρούς του Elias Gabriel and Cosimo Sanitate, τα εγγόνια Loulou και Christopher, τα αδέλφια Ματίνα Λαμπάδη, John και Effie Fillos, τους κουνιάδους, τις κουνιάδες, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

    Από τη Νίσυρο στο αμερικανικό όνειρο

    Ο αείμνηστος γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1935 στους Πάλλους της Νισύρου, όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς του Δρ. Τριαντάφυλλος και Χαρίκλεια Τριανταφύλλου έφεραν στον κόσμο πέντε παιδιά και συγκεκριμένα τους αειμνήστους, Δρ. Ηλία Τριανταφύλλου και καπετάνιο (U.S. Merchant Marine Captain) Νικόλαο Τριανταφύλλου, τον αείμνηστο Γεώργιο, την Ματίνα και τον Ιωάννη και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

    Ο αείμνηστος ήρθε για καλύτερη τύχη στην Αμερική το 1956 και αγκυροβόλησε στην Αστόρια, στην Μέκκα του Ελληνισμού της Αμερικής. Εργάστηκε για πέντε περίπου δεκαετίες στην εστίαση. Εδώ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Λουλουδιά (Loulou) το γένος Παπαμιχαήλ, που κατάγονταν από τη Νίσυρο και τήρησαν όσο ελάχιστοι τον όρκο της αιώνιας αγάπης.

    Το ζεύγος έφερε στον κόσμο δύο κορίτσια την Χαρίκλεια (Harriet) και την Άννα (Anna) και ο Θεός τους αξίωσε να απολαύσουν την χαρά των δύο εγγονιών τους, της Loulou και του Christopher.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της αρέσκειάς τους, κάνοντας κλικ στο https://mkjmarketing.makemydonation.org/35036/george-fillos?r=https%3A%2F%2Ffarengafuneralhome.com%2Fobituary%2Fgeorge-fillos%2F.

    Οι «Αναμνήσεις» εκφράζουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη.


    George Fillos (Triantafyllou)

    George Fillos (Triantafyllou) passed away on Friday, April 21 at the age of 87.

    He was born on August 17, 1935 in Nisyros, Greece. George emigrated to the United States in 1956.

    He resided in Astoria, New York for 60 years and worked in the restaurant industry for 50+ years. He is survived by his wife, Loulou (Papamichael) of 59 years and daughters, Harriet and Anna, sons-in-law, Elias Gabriel and Cosimo Sanitate and grandchildren, Loulou and Christopher, his siblings, Matina (Lambadis) and brother, John and sister-in-law, Effie, and his many other brothers-in-law and sisters-in-law, nieces, nephews and extended family members in the United States and Greece.

    He was predeceased by his father, Dr. Triantafyllos Triantafyllou and mother, Hariclia and his brothers Dr. Ilias Triantafyllou, U.S. Merchant Marine Captain Nick Triantafyllou and brother-in-law, Dr. George Lambadis.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.