Μαρία Γ. Μπάρκερ – Mary G. Barker (1933 – 2018)

    Η Μαρία Γ. Μπάρκερ, το γένος Μαυροβασίλη (Mary G. Barker) το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά και τα εγγόνια της.

    Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Ιουνίου 2018, από τις 4.00 μ.μ έως τις 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Wasko Funeral Home» στη διεύθυνση, 216 Coitsville Road, Campbell, OH. 44405.

    Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 8 Ιουνίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Aρχαγγέλου Μιχαήλ, στη διεύθυνση 401 12th Street, Campbell, OH 44405.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο «Barker Family Trust» για την θέσπιση των υποτροφιών «The Mary G. Barker Memorial Scholarship for a 2019 graduate of Campbell Memorial High School».  

    Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά Calliope και John Scott Fakner, Dr. Vida Zoe και Paul Choucalas,  Dr. Themelina Gaetano M.D., Georgia Dee Barker και Donald Ray Barker, τα 15 εγγόνια, τον δισεγγονό της, τις αδελφές Θέλμα Γκίνη και Μάρθα Μαρούση, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στις 28 Μαρτίου 1933 στο Youngstown, Ohio. Οι αείμνηστοι γονείς της Γιώργος Μαστροβασίλης και Καλλιόπη Κουλιάνου – Μαστοβασίλη έφεραν στον κόσμο έξι παιδιά, την εκλιπούσα, την Θέλμα, την Μάρθα καθώς επίσης και τους αειμνήστους Σπύρο, Τζον και Τσάρλι.

    Αποφοίτησε από το λύκειο Memorial High School και έγινε δεκτή στην παιδαγωγική σχολή του πανεπιστημίου Youngstown State University, όπου ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές της σπουδές.

    Εργάστηκε ως δασκάλα στα σχολεία Covington Elementary και Mary Haddow Elementary Schools στο Youngstown, Ohio, καθώς επίσης και στα Gordon Elementary και Reed Middle Schools στο Campbell, Ohio. Τις Κυριακές δίδασκε στο Κατηχητικό Σχολείο της κοινότητας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κάμπελ Οχάιο.

    Η αείμνηστη ήταν νυμφευμένη με τον Donald Barker και είχε χορέψει τον Χορό του Ησαϊα στον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κάμπελ Οχάιο. Ο σύζυγός της απεβίωσε στις 13 Νοεμβρίου 2017.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.