Πόπη Σκουλικάρη – Pope Skoulikaris (1935 – 2018)

    Η Πόπη Σκουλικάρη, πρόεδρος του συμβουλίου των ενοίκων του «Greek American Rehabilitation and Care Centre» του  Σικάγο την Κυριακή, 3η Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και φίλους.

    Η σορός της το απόγευμα της Παρασκευής, 8ης Ιουνίου 2018 θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Colonial – Wojciechowski Funeral Home of Niles», 8025 W. Golf Road Niles, IL,  60714.

    Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 9ης Ιουνίου 2018, στις10.30 π.μ. στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη διεύθυνση 601 S. Central Chicago, Illinois.

    Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο «Elmwood Cemetery», 2905 Τhatcher Road, River Grove, IL USA 60171.

    Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Σόνια και Γιώργο Καλλίνικο, Κώστα και Δήμητρα Σκουλικάρη, τα εγγόνια Christina, Andrew, Alexandra, Katherine, Maria, Kelly, Anna Kalya, Thalia, Leila και Evan, τον δισεγγονό Δημήτρη, τα αδέλφια Νίκο και Σούλα Λεμπιδάκη, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1935 στη Νεάπολη της Κρήτης και ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Ελευθέριο Σκουλικάρη και είχαν και άλλα δύο παιδιά, τους αειμνήστους Dimitra και Jimmy George.

    Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο ομογενειακό Γραφείο Τελετών «Nicholas M. Pishos Funeral Director, Ltd».

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.