Στηβ Κολιάδης – Steve N. Coliadis (1938 – 2018)

    0

    Ο Στηβ Κολιάδης (Steve N. Coliadis) από το Howland του Οχάιο, την Δευτέρα, 11η Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Trumbull Memorial Hospital» όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

    Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης, 14ης Ιουνίου 2018 από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Peter Rossi & Son Memorial Chapel» στη διεύθυνση, 1884 North Rd. NE, Warren, Ohio 44483.

    Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 15ης Ιουνίου 2018, στις 11.00 π.μ. στον ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 429 High St. Warren, Ohio 44481.

    Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο “Oakwood Cemetery” στο Γουόρεν Οχάιο.

    Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Μαρία Κολιάδη (Mary Coliadis), τα παιδιά του Δρ. Κούλα και Σταύρος Αναστασιάδης, Σμάρω και Μιχάλη Καρρά, τα εγγόνια Maria και Tasso Anastasiades, Eleni Karras και Michael Karras Jr., τα αδέλφια, Μάνιο και Ζηνοβία Κολιάδη, Φαίδρα και Σαμ Φραντζή, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

    Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1938 στη Λίνδο της Ρόδου. Οι αείμνηστοι γονείς του Νικόλαος και Κυριακούλα Κολιάδη τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

    Ηρθαν στην Αμερική το 1954 και εγκαταστάθηκαν στο Γουόρεν Οχάιο.  Ηταν απόφοιτος του Warren G. Harding High School και συνάμα βετεράνος του αμερικανικού στρατού, διότι είχε υπηρετήσει στο Φορτ Νοξ του Κεντάκι και ήταν μεταφραστής.

    Ηταν ιδιοκτήτης του «Royal Lighting and Furniture Store», μέλος της κοινότητας του Αγιου Δημητρίου στο Γουόρεν Οχάιο, του 88ου Τμήματος της AHEPA, του Παρροδιακού Συλλόγου και του Home Builders’ Association.

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του ταμείο υποτροφιών της κοινότητας: St. Demetrios Scholarship Fund 429 High St. Warren, Ohio 44481.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.