Βικτώρια Κοψή – Γιαχνή – Victoria “Vicky” Copses Yahnis (1932 – 2018)

    0

    Η Βικτώρια (Βίκυ) Κοψή – Γιαχνή (Victoria “Vicky” Copses Yahnis) τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και τους φίλους.

    Η σορό της το απόγευμα της Τετάρτης, 20ης Ιουνίου 2018, από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη διεύθυνση 2990 S Cashua Dr, Florence, SC, 29501.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το μεσημέρι της Πέμπτης, 21ης Ιουνίου 2018, στις 2.00 μ.μ. στον εν λόγω ναό. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Mount Hope Cemetery» στη διεύθυνση 100 Cherokee Rd, Florence, SC 29501.

    Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της James C. και Patti Yahni, Peter C. Yahnis, Byron C. και Gay Yahnis, τα εγγόνια Christopher Yahnis, Charles Yahnis, and Nicole Yahnis, τα αδέλφια James P. και Barbara Copses, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ στον Καναδά και στην Ελλάδα.

    Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1932 στο Τορόντο του Καναδά και ήταν κόρη των αειμνήστων Peter James και Beatrice Copses. Το 1947 η οικογένειά της μετακόμισε στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, όπου ολοκλήρωσε το λύκειο. Στη συνέχεια έγινε δεκτή στο Queens College από όπου αποφοίτησε το 1954. Μετά το γάμο με τον Christopher James Yahnis μετακόμισαν στην πόλη Φλόρενς της Νότιας Καρολίνα.

    Τα πρώτα χρόνια δίδαξε «Byrnes Academy», ενώ τις πέντε τελευταίες δεκαετίες μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της Christopher James Yahnis ασχολήθηκαν με την οικογενειακή επιχείρηση διανομής ποτών με την επωνυμία «Yahnis Company».

    Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο The American Cancer Society, P.O Box 22478, Oklahoma City, OK 73123, είτε στο The Transfiguration of Our Savior Greek Orthodox Church, 2990 S. Cashua Drive, Florence, SC 29501.

    -Advertisement / Διαφήμιση-

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.